5 TIPS på alla hjärtans dag present till Honom

På Torsdag är det kärlekens dag <3 och vi har redan gjort ett inlägg om vad du kan ge till din kvinna/ fru/ flickvän eller.... gudinna. Se vårt föregående inlägg.
Men nu vill vi ge mannen lite fokus och vad du som kvinna/man kan tänkas ge till din medvetna man ;) 

1. 

Vi kunde inte låta bli att inte tipsa om BEST SKIN EVER även för männen. Det finns ingen som inte skulle gynnas av den. För även männen behöver vårda och ta hand om sina annsikten och kroppar. Och det är en trend som vi har märkt bara ökar och vi älskar att se att hud och hårvård för män blir bara mer och mer allmänt accepterat. Det säger vi YAY för! 

2. 

SHAMPO & BALSAM När det kommer till utseende och skönhet finns det väl inget som män är som måna om som sitt hår? Det är iaf vår erfarenhet. Denna var på kvinnornas lista med men vi kände att den även bör vara med på männens top 5. Doften är oslagbar och kvalitet på håret efter användning...... går bara inte att beskriva. Du som partner kommer vilja dra dina fingrar om och om igen genom håret på din älskades lejonman. Detta är ett måste enligt oss för den miljömedvetna mannen.

3.

MAVERICK POETIC PITS grrrrrrr säger vi. Doften är oslagbar, robust och ja.... Manlig. Våra manliga kunder älskar dessa! Perfekt liten ekologisk deodorant OCH  parfym i ett, som man enkelt kan slänga ned i träningsväskan på väg till gymmet. Sen att det är 100 procent naturliga eteriska oljor och inget annat känns underbart när man rollar och doften håller i sig till dagen efter. Så när du på alla hjärtans dag kryper upp i din mans famn kommer du känna doften av sandelträ, vetiver, kardemumma, capekamomill och grapefrukt. Kanske mer en present till dig än din man ;)  

4. 

SHILAJIT är ett tjockt mörkt brunt harts som finns djupt inne i klipporna av Kaukasus, Tibetan, Himalaya, Karakorum och Atlasfjällen. Det är en mineralrik harts som man nästan (trots sin lilla storlek) kan känna tyngden av. Den har en rökig smak och har använts inom den ayurvedisk medicinen under många hundra år. Detta är en mineralrik massan som vi skulle ge till till mannen som är hälsomedveten och vill kanske förbättra sin prestation inom träning eller allmänt mående. 

5. 

EVER MOSS - Cologne är en jordig och maskulin parfym som framhäver din jordnära man. Den har toner av granträd, dagg dränkt mossa, doftande gräs och upplyftande citrus. Den ger känslan av stabilitet och styrka. En man som tar sig fram i livet. Ju mer vi insuper doften, desto mer faller vi för den. Skall nog ge den själv i present till min man.
Men schhhhh, säg inget....


Kom ihåg, att det är inte presenten som är det som visar kärlek utan tanken och ansträngningen. Att man faktiskt lagt ned tid och omtanke bakom något för att göra den andra lycklig. Så de minsta små sakerna kan komma att betyda minst lika mycket som de stora. En puss när de minst anar det kan få vilken dag som helst att bli magisk. 

Massor av Kärlek <3 
// Life Of Detox


Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras