Bästa Mixern!

Vi kan nu stolt presentera mixarnas Rolls Royce i vår webbshop! Det är så man brukar kalla den inom raw food världen. För ja, vi måste medge, att ingen mixer har hittills kunna möta upp till Vitamixerns standard.

Vi har testat vår favorit smoothie i ”likvärdiga” mixrar, men nä, de smakar inte och blir inte det samma som det blir i en Vitamix. Vitamix tar helt enkelt maten till en helt annan nivå. Lenaste såserna, mjukaste glasserna, godaste nötsmörer och de perfekta smoothisarna. Idag är det näst intill omöjligt att leva ett hälsosamt liv utan en mixer och speciellt om man lever en raw food baserad livsstil eller en kost som består av mycket frukt och grönt. Kan säga personligen att om det inte vore för vår vitamixer vet jag inte hur vi skulle få våra barn att äta grönsaker! 

Men i och med att den är den BÄSTA mixern, är den också dessvärre en av de dyrare mixarna som kanske inte passar alla fickor. Men vi kan bara säga att ja, det är verkligen värt pengarna. Det enda problemet med Vitamix är att man utvecklar viss kräsenhet mot andra mixers tack vare hur otroligt finmalet allting blir. 

vita mixvitamix rödvitamix vit

Så har du en hälsomedveten vän, eller partner, så har du en given 30 års present. Det finns nog ingen som inte blir glad för en! Vi införskaffa oss vår för snart 5 år sedan och det finns inte en dag som den inte används och vet inte vad vi skulle göra utan den, vi bara helt enkelt älskar den! 

Men kan man inte köpa eller spara till en, har vi en snällare mixer för plånboken OMNIBLEND som också är en av de högpresterande mixarna. Man kan säga att det är Vitamix kusin som har fått bra recensioner och omdömen.

Vi är extremt glada för att välkomna in Vitamix till Life Of Detox familjen.

 

Introducing the Vitamix Ascent Series A3500

The all-new Ascent™ Series from Vitamix offers the first high-performance blenders with built-in timers, wireless connectivity, and a family of containers to accompany you both at home, and on the go. Find out more: http://spr.ly/6001D3kFl

 


Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras