Kristall Rollers och Gua Sha

Vi har äntligen fått in fantastiska Kristall Rollers och Gua Shas från Chia Holistic Beauty & Massage. Christine bakom företaget har lagt ned mycket tid och energi för att få fram de bästa. Hon har prövat 40-tal olika och använder sig av en leverantör som använder äkta kristaller (då det finns många oäkta på marknaden).Kristall Rollers sägs ha uppfunnits under Qing-dynastin. Många hävdar att Empress Dowager Cixi - som var känd för sin kärlek till jade - använde dem själv. Även om det inte finns något bevis på att det var hennes, kan du se en elegant jaderullsats med guldaccenter i "The Palace Museum´s" samling.

Cixi.jpg
Empress Dowager Cixi, enligt rykten använde hon jad roller.

jade-roller.jpg
Historisk jade roller från Palace Museum

Jade har haft en speciell plats i kinesisk kultur i århundraden. Men utomlands var jade rullar nästan okända fram till 2016. Det var då Vogue publicerade en artikel vars rubrik lyder: "Möt Jade Roller: Det kinesiska Skin Care-verktyget".

Sedan dess har Google-sökningar efter termen "jade-rullning" nästan tredubblats och blivit en trend på youtube och instagram. 

Fungerar det?
Vi älskar redan kristaller, där av vart vi överförtjusta av iden, men vi kan säga att även för några som redan vart positivt inställda till det, var effekten över förväntan. Vi upplever skillnad på en gång! Och efter att ha använt den 1-2 gånger om dagen, ett par dagar, kände vi markant skillnad på hyn i ansiktet. Vi är förälskade! 

Det sägs att massagen från kristallen hjälper stagnerad lymfan som orsakar puffighet och rodnad i ansiktet att förflytta sig och renas. Man använder kristallen innefrån och ut i ansiktet så att lymfan cirkulerar ut till lymfkörtlarna.

 

Learn Facial Gua Sha from a Chinese Medical Skincare Professional

Please view in Chrome or FireFox (Safari is buggy). For more info on tools and products used in this tutorial please visit: https://shop.lanshin.com/ Sandra Lanshin Chiu, L.Ac. is an acupuncturist and herbalist who specializes in treating and rejuvenating skin using the tools of Chinese medicine.

 

 

Ni hittar våra underbara Kristall Rollers och Gua Shas under kropssvård. Berätta gärna för oss hur ni upplever dem! Oavsett vad, en liten magisk kristall gör oss alla gott i livet.


 


Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras