Naturlig Hudvård!

När vi insåg att det vi stoppar i oss påverkar både vårt mående, kroppen och hälsan tog det inte lång tid innan vi även såg över vad vi tar PÅ oss. Från att ha varit beroende av Head and Shoulders mjällshampo, kan vi idag inte tänka oss använda något som inte har "naturliga ingredienser". För ja, även de företag som hävdar sig ha "naturlig" hudvård har inte alla gånger ingredienser som fungerar i symbios med vår hud. Mycket av den naturliga hudvården har till exempel alkohol i sig som inte är det bästa att smörja in huden med, enligt oss, men den anses vara "naturlig". Det är en djungel att sätta sig in i vad man får och inte får ta på sig. Men efter mycket research hittade vi ett märke som vi idag inte kan sluta använda.

LIVING LIBATIONS
Ord kan inte beskriva hur mycket vi älskar deras hudvårdserie och den kärlek vi känner att de lagt ned bakom sina produkter. Nadine Artemis är en begåvad magiker och paketerar naturens essens in i vackra små förpackningar som ger dig en känsla av spa varje gång du öppnar upp dom.
Hon har stark integritet och har studerat oljor och naturlig hudvård sen hon var i tonåren då hon insåg att hon behövde börja göra sina egna produkter för att hon hittade inget som levde upp till hennes standard.

How to Have Beautiful Skin

For more info, visit: http://www.thelongevitynowconference.com Nadie Artemis LIVE at the Longevity Now® Conference 2011Bästsäljaren Best Skin Ever, är en olja av guld, som man kan använda på flera olika vis. Bland annat som naturlig sminkborttagning! Skölj först av ansiktet med varmt vatten, sen tar man en tvättlapp, blöter en del av den med varmt vatten, pumpar ut två pumpar olja och tvättar bort smink och smuts från ansiktet. Du kommer förundras hur rent ditt ansikte blir och ja, det tar till och med bort maskaran! Och nej, var inte orolig, det är inte olja som täpper till porerna så även de med acne kan använda oljan.
Efter det kan man smörja in med samma olja, fungerar utmärkt, eller bäddar in ansiktet med vår favorit Cell Serum som blir ett perfekt nattserum! Testa och berätta gärna för oss hur du upplever det!


Vi har än så länge bara tagit in en bråkdel av deras underbara sortiment men får hela tiden nya förfrågningar från våra kunder och vi jobbar på att utöka utbudet konstant.

Tro oss, när du testat hennes produkter kommer inte vilja gå tillbaka till dina gamla hudvårdsrutiner.

Har ni några frågor gällande vilken produkt för vilken hudtyp hör bara av dig till: info@lifeofdetox.se.

Huden kommer tacka dig ;)
// Zoria, Life Of Detox


Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras