5 TIPS på alla hjärtans dag present till Henne

Nu är det inte lång tid kvar till Alla Hjärtans Dag <3 och det finns inget vi uppskattar mer än att fira kärleken! Än mer när man kan göra det med gott samvete då man vet att det är en gåva som är bra för både för din fru och vår planet! 

Här kommer nu en lista på våra bästsäljare och våra personliga favoriter som vi tror att din fru/ flickvän kommer att uppskatta. 

1.

 

BEST SKIN EVER är både vår och kundernas favorit. Även Living Libations storsäljare. Den älskade jojobaoljan som bara smeker sköra och mogna ansikten med omsorg. Den ger presic den omvårdnad kvinnor många gånger saknar. Känns som en avkopplande ritual varje kväll man sköljer av ansiktet och tvättar med Best Skin Ever. Det ger det där lilla extra som din kvinna längtar efter på vardagskvällarna och hennes hud kommer tacka henne ;) 

2. 

ROSE GLOW SERUM låt din fru få smörja in sina kinder i rosenblad. Otroligt fin för de med lite känsligare/ rödaktig hy och som älskar doften av rosor. Perfekt efter att man tvättat av ansiktet med Best Skin Ever, för att sen smörja in ansiktet med återfuktande och terapeutiska oljor. 

 

3.

SHAMPO & BALSAM Detta är den lite lyxigare alla hjärtans dag presenten som passar perfekt till hon som är miljömedveten och som gillar naturlig hårvård. Vi finner inte ord för hur otroligt detta shampo och balsam är. Håret blir blir på riktigt, babylent. En kund till oss som har väldigt lockigt hår sa att hennes hår är extremt känsligt och hade hittills inte hittat något som fungera för henne, tills hon köpte denna duo. Priset må vara saftigt men extremt drygt och man börjar snart märka att man behöver inte tvätta mer än 1 gång i veckan. Vårt hår älskar dem! Och doften är gudomlig <3

4

PETAL POETIC PITS En renare deodorant hittar du inte! En dröm för den medvetna kvinnan som inte vill ha kemikalier vid armhålan och som vill dofta blomblad. Bästa av allt är att du kan använda den lika bra som parfym och som alla Living Libations produkter är den dryg och räcker länge. A little goes a long way.

5.

naturlig parfym

ROSES SHINING EVERYWHERE Vem älskar inte rosor? Och finns det något mer passande som present på alla hjärtans dag än denna nätta lilla parfym som får din kvinna att dofta rosor. Perfekt att gömma ned i den där buketten med röda rosor som du tänkt köpa till henne ;).
Personligen älskar vi att piffa till oss med Living Libations parfymer när vi vill känna oss lite extra lyxiga. Det är inte ovanligt att man får kommentarer om hur gott man luktar, speciellt från män ;) 


Vi önskar er alla en fantastisk Alla Hjärtans Dag <3 och kom ihåg det är inte gåvan som räknas, det är faktiskt tanken. För vi kvinnor älskar endå när vi ser att vår man har tagit in och känt av vad vi uppskattar och tycker om. Att han visar att han ser oss. Ibland räcker det med en papperslapp där han bara skriver ned de 10 anledningarna till varför han älskar just sin kvinna och varför det är just hon han vill vara med. Den lappen behöver inte kosta någonting ;) 

All kärlek!
// Life Of Detox


Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras