Användning

Ansikte
Ger ansiktet omedelbart en bättre cirkulation och bättre lyster. Vid regelbunden användning ses även resultat på linjer, rynkor och hudens spänst.

Gör så här:
För verktyget med någon av långsidorna eller den v-formade kortsidan längs huden med verktyget i 15-45 graders vinkel. Arbeta nerifrån och upp, inifrån och ut tills huden fått en lätt rosig färg. Trycket ska vara mjukt till medeldjupt. Dra sedan med lyftande drag över pannan med en av långsidorna. Du kan sedan ta en av spetsarna och jobba mer koncentrerat på eventuella problemområden; linjer runt munnen, definiera kindbenen, lyfta ögonbrynen, jobba med kråksparkar osv. Tänk på att stabilisera huden och hålla emot med några fingrar när du jobbar lite djupare. Du kan även använda någon av långsidorna med rollern för att få ytterligare variation. Rollerna ensam kan användas över hela ansiktet men är extra bra för minska svullnader under ögonen (dra med superlätta drag inifrån och ut) eller för att lyfta ögonbrynen (medeldjupt drag över ögonbrynet med fokus på lyft).

Används minst 5 min/dag för optimal effekt. Kombinera gärna med regelbundna salongsbehandlingar hos någon av våra återförsäljare som gått CHIA´s utbildning för maximal effekt samt skräddarsydda råd om din hud.

Kropp
För kroppen kan du använda ditt massageverktyg för ökad cirkulation, spända muskler och för att få ett bättre lymfflöde. Vid regelbunden användning kan resultat ses även på celluliter och förtätad fascia.

Gör såhär:
Dra verktyget med 15-45 graders vinkel över det valda området. Anpassa tryck och tempo efter önskat resultat; snabbt och lätt ökar cirkulationen och jobbar med de ytligare lagren. Långsamt med lite mer tryck jobbar djupare. Tips! Börja med snabbt och lätt. Dra sedan några långsammare och djupare drag när cirkulationen kommit igång för att nå även de djupare lagren. Tänk på att gärna jobba över ett större område och inte bara exakt där du har problem. Läs gärna mer på faktasidorna om fascia, lymfsystem, triggerpunkter och muskler och varför det är bra att se på kroppen som ett helhetssystem.