Användning

Massera in en liten mängd i vått hår. Tillsätt vatten om det behövs för att skapa lödder. Låt verka en liten stund. Skölj. Applicera Shine On balsam för att mjukgöra håret. Schampot kan spädas ut ytterligare för att använda som en Body Wash eller bubbelbad.  

Färgat hår
På samma vis som frisk hud, har friskt hår naturliga oljor som skyddar varje sträng och håller håret elastiskt och gör det mjukt och glansigt. Hårbotten producerar dessa oljor i exakt rätt mängd för att hålla håret sunt. Syntetiska hårprodukter, även de som marknadsförs för behandlat och färgat hår, tar bort dessa oljor, irriterar hårbotten och skadar hårsäckarna. Några av de hårda kemikalierna i dessa produkter, såsom natriumlaurylsulfat och oleylbetain, kan få hårfärgen att blekna snabbt. Istället för de fulla, glänsande, lockarna som utlovas på flaskan blir resultatet ofta tråkigt, blekt och livlöst hår.

Living Libations schampon är perfekta för färgat hår (vi kan även varmt rekommendera att färga med naturlig henna). Dagen eller natten innan du planerar att applicera färg, använd Living Libations otroligt återfuktande, himmelska Honey Myrtle Deep Conditioning Mask eller sov med Shine On eller True Blue Spirulina Conditioners i håret över natten. Detta kommer att fylla håret och bana vägen för en lysande färg efteråt. Fylliga hårstrån tar tag i färgämnet och håller färgen längre. Några dagar efter att du färgat håret kanske du vill hoppa över alla hårprodukter för att ge färgämnet gott om tid för att sätta .