Användning

Vaginal applikation

Secret Ceres rekommenderas att användas 1-3 gånger per vecka och tar endast 3 minuter av din tid.

1. Håll Secret Ceres någon enstaka sekund under ljummet rinnande vatten.
2. För in två tredjedelar av Secret Ceres upp i slidan och håll den med tummen och pekfingret vid änden som sticker ut för att säkra den.
3. Lämna Secret Ceres max 90 sekunder i slidan utan att spänna åt bäckenbotten.
4. Efter appliceringen skölj pinnen under rinnande vatten och torka av den försiktigt med en handduk.
5. Förvara produkten i originalförpackningen.

Efter flera minuter kan åtdragningseffekten kännas.

NOTERA:
Om ett tillstånd av obalans kvarstår i vaginalfloran efter användning, använd endast Secret Ceres en gång i veckan tills obalansstillståndet har eliminerats. Vid allvarlig obalans i vaginalfloran kommer en märkbar brännande känsla kännas under appliceringen, vilket indikerar läkningsprocessen och kommer att minska samtidigt som symtomen minskar.
Efter de första appliceringarna av Secret Ceres kommer de döda hudcellerna inuti slidan att lossna och lämna slidan i ett ömt, rengjort och regenererat tillstånd.
Genom införandet i slidan - mitten av den kvinnliga kroppen - kan de 5 elementens energier absorberas optimalt av den mänskliga organismen för att utvecklas inuti hela kroppen. Vid menstruationsproblem, klimakteriebesvär, minskad libido samt underhåll av slidan och de kvinnliga könsorganen rekommenderas regelbunden användning av Secret Ceres.

Extern applisering

Secret Ceres kan också användas för utvändig applicering på större hudområden (dvs. sträckmärken), för ansiktsmasker eller för behandling av små huddelar (t.ex. finnar, mindre sår och skador, insektsbett, ärr, etc.).
1. Blöt hela pinnen under varmt vatten.
2. Gnugga den upprepade gånger över önskade områden eller tryck in den på det drabbade området i ca. 1 minut.
3. Låt resten av Secret Ceres torka på huden eller det drabbade området och låt det absorberas så länge som möjligt, helst över natten.
4. Skölj därefter Secret Ceres med vatten och torka det med en handduk.

Upprepa processen minst två gånger om dagen.