Detaljer

Grunden för Royal Rose CoQ10 Serum är den kungliga nyponfröoljan, en hudtonic som användes redan av de gamla egyptierna, mayaerna och dagens chilenare. Historien om denna fantastiska olja sträcker sig från Cleopatra ända fram till idag. En studie under1980-talet visa att chilenska kvinnor fann nyponfröolja var effektiv mot rynkor och förbättrade utseendet på ärr och ökade spänsten av slapp hud.

Till den kallpressade nyponfröoljan tillsätter Living Libations rikligt med CoQ10, ett bioaktivt essentiellt enzym som naturligt förekommer i våra kroppar. CoQ10-nivåerna minskar när vi åldras och med tiden lämnas vår hud sårbar av dess frånvaro. Genom att tillämpa det till vår ansiktets hud stärks hudens motståndskraft mot miljöpåverkan och ökar hudens elasticitet och spänst.

Till detta kungliga serum har Living Libations lagt till den älskade Jojobaoljan för för att återfukta huden, Stone Root Oil för att lugnaSöt Timjan mot fina linjer, Ylang för att balansera, Geranium till spänst, Immortelle för att motståndskraft, Myrra för att återfukta och Citron för att ge energi.

Royal Rose CoQ10 Serum sätter din hud på tronen och hyllar dess släta, fasta ära.