Ingredienser

Camellia - Camellia japonia

Vårdande kameliaolja absorberas snabbt av din törstande hud och skyddar ansiktet från tidens element och krafter. Denna exklusiva elixir är fylld med fettsyror inklusive över 80% oljesyra som liknar olivolja och antioxidanter i sin sammansättning. Denna naturliga mjukgörare sägs skydda känslig ansiktshud från att utsättas för olika element.

Jojoba -Simmondsia chinensis Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Sandalwood- Santalum album Sandelträdfröolja innehåller viktiga sällsynta fettsyror som bekämpar skadlig inflammation och fria radikaler. Sandelträfröolja är packad med Oleic och Ximenynic syror, den senare är otroligt sällsynt och otroligt antiinflammatoriskt. Den rena, organiska oljan som finns i sandelträsnötter har använts i tusentals år för att behandla celluliter, åderbråck, torr hud, alltför fet hud, sår, snitt, blåmärken, lesioner och för att skydda huden mot hårda miljöelement och föroreningar.
Myrrh - Commiphora myrrha

Myrraolja har använts som en anti-aging ansiktsbehandling sedan bibliska tider, då den applicerades för att behandla rynkor och slapp hud. Den heliga saften av Myrra användes också för att behandla eksem, torr hud, inflammation och flagning.

Frankincense - Boswellia carterii

Rökelseolja användes i forntida Egypten som en regenerativ ansiktsmask och hudtonic. Idag behandlas vanligt ärrvävnad, hudsår, åldrande hud, torr hud och inflammerad hud med Sacred Frankincense, som innehåller antiseptiska och sammandragande egenskaper. Förutom den förstärkande förmåga kan Living Libations hydrodestillerade rökelseolja användas för att smörja ansiktet och pinealkörtlarna under meditation eller heliga ceremonier.

Immortelle - Helichrysum italicum

Living Libations immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.

Ylang - Cananga adorata

Naturens mest adaptogena fuktighetskräm, Ylang eterisk olja ger balans till fet och torr hud. Det rensar porerna, reglerar oljeproduktionen, slappnar av ansiktsmusklerna och mjukar upp ärr. Dess glada blommiga doft kysser kinderna och bjuder in strålande hud att komma ut och leka.

Lemon Verbena - Aloysia citrodora

Lemon Verbena är en färsk citrus- dröm. Förutom sin soliga, upplyftande doft som höjer stämningen, förbättrar Lemon Verbena utseendet på för tidig åldrande hud. Det är särskilt lämpligt för att lindra rodnad, svullnader och obalanser.

Fragonia - Agonis fragrans

Doftande Fragonia återställer balansen för känslig hud och känsliga själar. Fungerar vårdande och balanserande, denna örtartade, citrus-doftande olja.

Rockrose - Cistus ladaniferus

Rockrose är en kraftfull naturlig sammandragande olja som ofta används för att regenerera hudceller, behandla sår och lugna inflammerad hud. Rockrose ger Living Libations All Season Serum sin upplyftande doft och erbjuder en uppfriskande, vitaliserande energi som väcker dina sinnen.