Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Hallonfröolja - Rubus idaeus Detta eleganta olja förgyller huden och kommer från de saftiga fröna av röda hallon. Till skillnad från den kallpressade fröoljan är LL´s speciella superkritiska extraktversion allt det och lite till! Denna destillationsprocess levererar dubbelt så många regenerativa steroler och mycket högre mängder naturligt förekommande antioxidanter, som ellaginsyra. Rikare på fosfolipid som ger detta extrakt stabilitet, och det har också exceptionellt höga nivåer av alfa- och gamma-tokoferoler (vitamin E) i aktiv fri form, pro-vitamin A-innehåll, karotenoider och en närande dos av omega 3. Den svaga fruktiga arom och seriöst silkeslen viskositet harmoniserar både hud och sinnen, och denna koncentrerade chrism är särskilt skicklig på att tillfredsställa all typ av hud.
Immortelle - Helichrysum italicum
Living Libations immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.
Tigray Frankincense - Boswellia papyrifera Detta är en tonifierande Frankincense. Som med alla eteriska oljor från Frankincense är den superb för huden och andan. Dess rejäla doftande spiror av karamell och bärnsten i kombination med den honungsiga värmen från Immortelle gör att detta serum doftar utsökt.
Geranium - Pelargonium graveolens
Denna majestätiska men mjuka hudvårdsprodukt skapar spänst i slapp hud och minskar uppkomsten av ärr och hudbristningar och är en utmärkt toner för akne-benägen hud.
Ylang - Cananga odorata
Ljuvliga Ylang är en amorös, balanserande olja som stöder huden i sin strävan efter den perfekta mängden fukt. Oljiga strån och torra hårbottnar kommer båda att dra nytta av ylang ylangs harmoniska inverkan på oljenivåerna. När den perfekta mängden olja produceras i hårbotten är håret glänsande och återfuktat - aldrig fet
Palmarosa - Cymbopogon martinii
Härliga Palmarosa är destillerad av ett tropiskt, doftande gräs vilket resulterar i en aromatisk olja som luktar som en citrusdoftande ros och är helt enkelt fantastisk för luktsinnet! Denna formidabla hudföryngring är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Det är packat med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja tonar och föryngrar huden. Det används för att stödja strålande hud och för att uppnå balans mellan olja och torrhet.
Lavendel - Lavandula angustifolia
Lavender är en mild men ändå kraftfull hudtonik som hjälper lugna irriterad hud. Lavendel kan användas för att förbättra utseendet av röd hud, akne, ärr, jämna ut hudtonen och balansera hudens talgnivåer.
Gurkmeja - Curcuma longa
Pressad gurkmeja är en gyllene tonic för huden. Genom nogran och exakt extraktion fångas alla gurkmeja's lipofila (oljälskande) föreningar från växtens rötter. Denna speciella extraktionsprocess fångar mycket mer av de aromatiska flyktiga oljorna, lipiderna och pigmenten än en typisk pulveriserad ört.