Ingredienser

Broccolifröolja- Brassica oleracea Älskade Broccolifröt är ett kraftcenter av antioxidanter och essentiella fettsyror. Den är lätt och silkeslen i textur mjukgör och fyller huden och skyddar från miljöpåfrestningar.
Kumminfröolja - Cuminum cyminum Denna hjärtliga extraktion av ekologisk kummin fångar den fulla  komplexiteten hos den torkade kryddan som är rik på monoterpen aldehyder, kuminaldehyder, cymen, oljesyra och linolsyra fettsyror, vilket garanterar hög renhet och styrka.
Calendula - Calendula officinalis
Upptäck Living Libations koncentrerade Calendula Super-Critical Extract! Den innehåller alla eteriska oljor, gynnsamma växtvax, färgglada karotenoider och tjocka fytosteroler vilket gör det mycket saftigare än vanlig kalendulainfusion och nästan identisk med blomman självt. Det är en superhjälte för huden. Detta djärva, totala extrakt kombinerar ljusa essenser av ringblommans kronblad med överflödande hudvårdseegenskaper.
Johannesört blommor infuserad i Jojoba - Hypericum perforatum in Simmondsia chinensis Den vilda Johannesörten skördas på sommaren och infuseras i magiska jojoban under ett par månaders tid. Detta solsken i en flaska är som en smekning för huden. 
Frankincense - Boswellia carterii
Frankincense hydrodestilleras från det färska, rena hartset från Somalil- och Frankincense-träd. Denna forntida olja har använts i århundraden för att lugna värkande leder, släta rynkor, blekna ärr, underlätta inflammation och återfuktar torr hud. Frankincense är packad med fördelaktiga kolväten, fettsyror och monoterpener som alla arbetar tillsammans för att skapa en närande tonic för huden.
Grapefrukt - Citrus paradisi
Tonnar och stramar till huden. Grapefrukt är en frisk citrus som hjälper till att jämna ut hudens struktur. 
Rose Otto - Rosa damascena Rose Otto erbjuder så mycket mer än en ambrosial aroma. Det är också den mest toningsgivande av alla rosoljor. Det är en otroligt elegant och dyrbar essens. Det tar sextio rosor för att göra en enda droppe ros otto eterisk olja! Denna rika botanik ger huden elasticitet och fukt till huden för att minimera tecken på åldrande och ge huden en rosig glöd. Det minskar utseendet på åldersfläckar och det luktar himmelskt!
Laurel - Laurus nobilis Den här tonicen är värd för sin styrka och kraft, och har smörjt in många visa män eftersom dess doft framhäver känsla av självförtroende, adelhet och framgång genom tidens lopp. Laurens hjälper att regenerera och återställa. När man betraktar trädets rent symboliskt står den för uppståndelse eftersom trädet omedelbart återföds efter att ha skadats. 
Cypress - Cupressus sempervirens Living Libations färska Cypress skapar bilden av en frodig skog av vintergröna träd som står stolt mot en lugn blå himmel. Andas in djupt och utnyttja cypressens starka kraft som har använts för egenvård över hela världen i årtusenden. Det är en källa till styrka och en tröstande kram.
Rölleka - Achillea millefolium
Örtig och aromatisk, Röllekaolja användes av de antika grekerna för att skydda huden och kroppen från organismer utanför. Det är ett underbart antiinflammatoriskt medel som ofta används för att behandla snitt, sår, infektioner, blåmärken och bett.
Ylang - Cananga odorata Ylang betyder "blomma av blommor" och denna glada, blommiga doft kysser kinderna och framhäver strålande hud till att komma ut och leka. Det harmoniserar huden till perfekt fukt. Lyckliga ylangblommor upplevs avslappnade och erbjuder sin söta doft i denna älskade bröstolja.
Chamomile - Anthemis nobilis Living Libations kamomill är ångadestillerad från de känsliga  kronbladen från de franska kamomillblommorna. Den hjälper att slappnar av och minskar rodnad och hetta Den fungerar regenererande, tonande och ljusar upp trött hy. En vacker botaniskbiotik.