Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Havtornsolja - Hippophae rhamnoides
Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.
Grapefrukt - Citrus paradisi

Toning, åtdragning Grapefrukt fräschar upp huden medan toning slapp vävnad.

Kaffe - Coffea arabica
Vår kaffebönolja ger energi och stimulerar. Doften enbart får verkligen än att vakna till liv.
Rosemary - Rosmarinus officinalus

Rosmarin är en ört som väcker ens sinnen till liv med sin uppfriskande och penetrerande arom. Rosmarin är som din upplyftande vän får igång dig när du är trött och trög. Därför hjälper rosmarin huden till att bli frisk och fräsch. Den är fylld med bioaktiva föreningar inklusive karnosinsyra, kamfer och rosmaridifenol.

Citron- Citrus limon

Den underbara citronen klargör, ger energi och renar huden från topp till tå. Citrontoner, stärker och infunderar hud med ungdomlig energi och motståndskraft.

Juniper Berry - Juniperus communis

Denna olja är ångdestillerad från franska enbär och har använts genom historien för sina tonifierande och renande egenskaper. Den används för att fräscha upp luften och fräscha upp stagnerad hud. Juniper är en uppfriskande och rengörande olja.

Cypress - Cupressus sempervirens

Cypress extraheras från de mäktiga barren på det majestätiska Städsegrön trädet, som sträcker sig stolt mot himlen med århundraden av existens. Denna skarpa essens renar och balanserar. Living Libations olja är en rik källa till växtbiokemikalier monoterpen a-pinen (% 46), sesquiterpenes a-cedrene, cedrol och diterpenes. Den torkar, förstärker och tonar huden.

Fänkålsfröolja- Foeniculum vulgare

Fänkål är ett vänligt stimulerande ämne. Det assisterar rosmarinen med att få igång stagnerad lymfa och hud.

Morotsfröolja- Daucus carota
Morotolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.
Gurkmeja - Curcuma longa
Pressad gurkmeja är en gyllene tonic för huden. Genom nogran och exakt extraktion fångas alla gurkmeja's lipofila (oljälskande) föreningar från växtens rötter. Denna speciella extraktionsprocess fångar mycket mer av de aromatiska flyktiga oljorna, lipiderna och pigmenten än en typisk pulveriserad ört.
Geranium - Pelargonium graveolens

Denna majestätiska men mjuka hudvårdsprodukt skapar spänst i slapp hud och minskar uppkomsten av ärr och hudbristningar och är en utmärkt toner för akne-benägen hud.