Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis Gudomliga, Gyllene Jojoba ger näring och får törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djupt rena porer och skapa långvariga återfuktning som gör huden silkeslen. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med andra vitaminer och alla lösliga former av vitamin E!
Bivax - Cera alba Bivax är älskad för sin otroliga förmåga av att skydda känslig hud och läppvävnad, med ett skikt låser du in fukt och håller gifter ute.
Lavender - Lavandula angustifolia Lavender är en mild men ändå kraftfull hudtonik som hjälper lugna irriterad hud. Lavendel kan användas för att förbättra utseendet på ärr, jämna ut hudtonen och balansera hudens talgnivåer.
Vanij - Vanilla planifolia Veritabel vanilj rör sig bortom det vanliga. Det är en destillation som är 200 gånger kraftigare än vanliga vaniljextrakt. Eftersom den ger en frodig sötma, glädjer denna ökända ingrediens sinnen med magiska honungsnoter.
Kamomill - Anthemis nobilis Tröstande Kamomill ångdestilleras från de fina kamomillblommornas känsliga blomblad. Den är regenererande och bidrar till spänst.
Frankincense - Boswellia carterii Sacred Frankincense är pièce de résistance för hudvård! Den hjälper att lugna rodnad och ger huden spänst.
Cape Kamomill - Eriocephalus punctulatus Cape Kamomill är en av Living Libations favoriter! Det vitaliserar och piggar upp huden. Den blåa nyansen lugnar ned både rodnad huden och själen. Denna upplyftande eteriska olja utstrålar en vacker, fin fruktig och blommig doft som är en av LL´s favoritaromer.
Morotsfröolja - Daucus carota Morotsfröolja smörjer ditt ansikte med drottninglik nåd. Morotoljan stimulerar oljeproduktionen till perfekt balans oavsett hudens nuvarande tillstånd.
Silvergran - Abies alba Njut av lystern från från Living Libations underbara Silvergran eterisk olja. Vildplockade från de inhemska skogarna i de franska bergen, LL´s olja innehåller essenser av trädets silver glänande nålar. Den inspirerande aromen härstammar från vintergrönans färska blommor och förvandlar dina läppar till en poetisk skogsdröm.
Blue Tansy - Tanacetum annum Blue Tansy har höga halter av blått azulen och sesquiterpenes som hjälper lugna och svala ned spruckna läppar. Den har en härligt söt örtartad arom och hjälper en att slappna av medan den lugnar torr, röd hud eller hud som har utsatts för hårt väder.