Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gudomliga, Gyllene Jojoba ger näring och får törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djupt rena porer och skapa långvariga återfuktning som gör huden silkeslen. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med andra vitaminer och alla lösliga former av vitamin E!
Bivax - Cera alba
Bivax är älskad för sin otroliga förmåga till att skydda känslig läppvävnad med ett skikt som låser in fukt och håller gifter ute.
Kakao Absolute - Theobroma cacao
Choklad, även känd som gudarnas mat, infuserar denna läppbalsam med en himmelsk arom och utjämnar huden. Kakaobönor och smör blir tillsammans ett krämig läppbalsam som glider himelskt på huden - håller torra läppar i utom räckhåll.
Tahitian Vanilla - Vanilla tahitenis Superextraktl Detta vaniljeextrakt är en överdådig Tahitisk kärleksdröm som är 14 gånger sötare och krämigare än vanilj absolut! En naturligt förekommande förening, heliotropin, ger detta superkritiska extrakt subtila inslag av körsbär, färska blommor och mandel. Doften av Tahitian-vaniljolja är en vaggvisa av ljuvlighet.
Grapefrukt - Citrus paradisi
Tonnar och stramar till huden. Grapefrukt är en frisk citrus som hjälper till att jämna ut hudens struktur. 
Boronia - Boronia megastigma Boroniaolja kommer från de vackra aromatiska kronbladen av den australiska Boronia-växten. Den erbjuder toner av frukt och blommor som fördjupas till en cocktail av hallon, färskt trä, en hint av aprikos och viol.
Svarta vinbär - Ribes nigrum Absolut av Svarta vinbär har en jordnära och söt ton av torkad frukt, som ett fint rödvin. Varje enskild del av växten – från kvistar och blad till blommor och bär – erbjuder en överdådig aromatisk upplevelse.
Stenrot - Collinsonia canadensis L. Låt inte namnet lura dig – Stenrot är faktiskt det bästa elixiret för att ge näring till vår kropps ömmaste, ömtåliga vävnader. Dessutom sägs dess citronfriska doft lyfta humöret och få själen att sväva! Denna hjälpande ört lugnar och gör huden klar med sin kraftfulla tonande verkan.