Ingredienser

French Green Clay - Montmorillonite

French Green Clay extraheras från naturliga lervällingar i Frankrike. Denna otroligt absorberande, mineralrika lera får sin härliga gröna nyans från forntida järnoxider och generationer av vitaminrikt sönderdelat växtmaterial. Det är en av de mest absorberande lerorna i naturen och drar toxiner och föroreningar från huden.

Kakaosmör - Theobroma cacao

Vårt certifierade råa kakosmör har lika många fördelar som att det är underbart. Söt, smörig kakao omfamnar varje tum hud med föryngrande antioxidanter och utjämnande fukt.

Jojoba Oil - Simmondsia chinensis
Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.
Försåpad Olivolja - Olea europaea

Försåpad olivolja fångar upp alla de närande, fuktgivande egenskaperna hos olivolja samtidigt som den förbättrar oljans förmåga att rengöra hud, hår och hårbotten. Förtvålning är en kemisk reaktion som inträffar när oljan behandlas med en mycket alkalisk lösning. Fetter hydrolyseras innan de kombineras med alkali för att bilda naturligt glycerin, ett mjukgörande medel. Detta skapar tvål med mycket lågt pH. Försåpad olivolja sägs öka hudens porositet för att hjälpa huden att släppa ut gifter och absorbera fukt.

Kallpressad Kokosolja- Cocos nucifera
Livign Libations rena, orörda Jungfru kokosolja mättar huden och erbjuder fantastisk fukt och motståndskraft. Kokosolja jämnar ut utseendet på fina linjer och rynkor och skyddar hudens fuktbarriär.
Yarrow Eterisk Olja - Achillea millefolium
Yarrow är särskilt lämpad för att balansera hudoljeproduktionen, särskilt i fet hud. Den vitaliserar och förbättra utseendet på åldersfläckar, mörka ringar och hudbristningar.
Rosemarin Eterisk Olja - Rosemarinus officinalis

Rosmarin är en örtartad återupplivande-verve-tonic med en uppfriskande, penetrerande arom. Tänk på Rosemarin som den feistiga vän som får igång ditt stillastående, vilket bidrar till förnyande friskhet till din hud. Rosmarinolja är fylld med antioxidanter och bioaktiva föreningar inklusive karnosinsyra, kamfer och rosmaridifenol. Det är perfekt vid för rengöring av finnar och porer.

Eucalyptus Essential Oil - Eucalyptus globulus
Eukalyptus får vätskorna att flyta. I årtionden efter årtionden har denna essens löst upp stagnation och inspirerat människor till att andas djupt och till att rena och rensa utrymmen, platser och ansikten.
Cypress Eterisk Olja - Cypress sempervirens

Cypress extraheras från de mäktiga barren från det majestätiska vintergröna trädet, som sträcker sig stolt mot himlen med över århundraden av existens. Denna skarpa essens renar porerna, balanserar överflödig hudolja och lyfter andan. LL´s olja är en rik källa till växtbiokemikalier monoterpen a-pinen (% 46), sesquiterpenes a-cedrene, cedrol och diterpenes. Det torkar, stärker och tonar för huden.

Laurel Eterisk Olja - Laurus nobilis
Den här tonicen är värd för sin styrka och kraft, och har smörjt in många visa män eftersom dess doft framhäver känslan av självförtroende, adelhet och framgång. Laurens hjälper att regenerera och återställa huden. När man betraktar trädets rent symboliskt står den för uppståndelse eftersom trädet omedelbart återföds efter att ha skadats.