Ingredienser

 

Aktivt kol
Den gynnsamma aktiva kolet gör det till en formidabel kosmetisk rengöringsmedel eftersom den binder till gifter i porerna. Det svarta pulvret framhäver frisk spänstig hy genom att avlägsna orenheter och rengör huden.
Kakaosmör -Theobroma cacao
Living Libations certifierade råa kakosmör är lika näringsgivande som smakrik. Det söta och lena kakaoet tillför varje centimeter av huden med antioxidanter och återfuktande egenskaper.
Förtvålad Olivolja -Olea europaea
Fångar alla de närande, fuktgivande egenskaperna hos olivolja samtidigt som den förbättrar oljans förmåga att rengöra huden, håret och hårbotten. Förtvålning är en kemisk reaktion som inträffar när oljan behandlas med en mycket alkalisk lösning. Fetter hydrolyseras innan de kombineras med alkali för att bilda naturligt glycerin, ett mjukgörande medel. Detta skapar tvål med mycket lågt pH. Saponified olivolja sägs öka hudens poröshet för att hjälpa huden att frigöra gifter och absorbera fukt.
Kallpressad Kokosnöt Olja - Cocos nucifera
LL´s rena, orörda kallpressade kokosolja mättar huden och erbjuder fantastisk fukt och elasticitet. Kokosnötsolja jämnar ut utseendet på fina linjer och skyddar hudens fuktbarriär.
Citron Myrten Eterisk Olja - Backhousia citriodora 
Citron Myrten olja är mer citronig än vanlig citron. Även känd som Lemon Ironwood och Sweet Verbena Tree. Bladen och de unga grenarna på citronmyrträdet ångas och destilleras i Australien. Den är väldigt dryg denna klargröna olja som är fantastisk på att lösa upp stagnerad luft, energi samt seg hud. Utöver sin upplyftande energi innehåller den ca 95% citral! Citronmyrten är magnifik när man vill bli av med lukten i armhålan.
Palmarosa 
eterisk olja - Cymbopogon martini
Är ett tropiskt, doftande gräs som resulterar i en aromatisk olja som luktar som blandning av citron-geranium-ros och är helt enkelt fantastisk för ens luktsinne! Den är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Den är packad med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja ger huden spänst, vitalitet och speciellt bra för att blansera mellan olja och torrhet.
Grapefrukt Eterisk Olja - Citrus paradisi
Rengör, tightar och fräschar upp hudens struktur.
Citrongräs Eterisk Olja - Cymbopogon citratus
Spica till livet med citrongräs. Denna livliga essens destilleras från tropiskt gräs och är helt brusande och kan lyfta upp vilket sinne, känslor och själ som helst. Om man känner trötthet eller dimmigt på morgonen, är denna uppfriskande väsen det perfekta sättet att börja dagen på genom att andas in under duschen eller badet. Den har också överflödiga mängder av jovial citral, mild geraniol och kroppsälskande d-limonen. Det är en fantastisk toningolja för att ta hand om hudens bindväv, muskelsmältande massage, hjälpa idrottsmanens fötter och stimulera tröga hudområden.
Patchouli Eterisk Olja - Pogostemon cablin
Patchouli är välkänd som en doftande olja som ofta förknippas med 'hippie rörelsen' som började i Nordamerika på 1960-talet. Trots den naturliga rörelsen från 1960-talet var patchouli från den tiden ofta syntetisk. Ren patchouli är faktiskt mer helig och forntida än man kan förstå och har använts som en naturlig deodorant och hudtonic i hela Asien i hundratals år. Patchouli används för att reglera svett, absorbera överskottsolja och lugna huden. Patchouli inger också en passionerande sensuell effekt.
Jojoba - Simmondsia chinensis
Magiska, gyllene jojoba ger näring till törstande hud. Jojoba har oöverträfflig förmåga att återfukta huden, balansera hudens oljeproduktion, rena porerna och får huden att känna sig silkeslen. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!