Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gudomliga, Gyllene Jojoba ger näring och får törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djupt rena porer och skapa långvariga återfuktning som gör huden silkeslen. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med andra vitaminer och alla lösliga former av vitamin E!
Bivax - Cera alba
Bivax är älskad för sin otroliga förmåga av att skydda känslig hud och läppvävnad, med ett skikt låser du in fukt och håller gifter ute.
Havtorn - Hippophae rhamnoides
Havtornsbär är föryngrande och återfuktande. Det är en av de mest eftertraktade ingredienserna i naturlig hudvård tack vare dess oöverträffade förmåga att öka elasticiteten och återfukta torr hud.
Rose Otto - Rosa damascena Förtrollande Rose Otto ger dig vackert rosa läppar tillsammans med den milda men kraftfulla näringen av ren ros. Rose otto är magisk inom hudvård.
Cape Chamomile - Eriocephalus punctulatus Fängslande Cape Chamomile utstrålar en vacker, fin fruktig-blommig doft som är en av mina favoritaromer. Cape Chamomile har ett högt innehåll av sällsynta, närande ester- och azulenföreningar som ger en krickblå nyans för att lindra alla slags hudobalanser. Denna föryngrande essens reglerar talg och mjukar upp uppkomsten av ärr och fläckar.
Stenrot - Collinsonia canadensis L.
Låt inte namnet lura dig – Stenrot är faktiskt det bästa elixiret för att ge näring till vår kropps ömmaste, ömtåliga vävnader. Dessutom sägs dess citronfriska doft lyfta humöret och få själen att sväva! Denna hjälpande ört lugnar och gör huden klar med sin kraftfulla tonande verkan.
Lavender - Lavandula angustifolia
Lavender är en mild men ändå kraftfull hudtonik som hjälper lugna irriterad hud. Lavendel kan användas för att förbättra utseendet på ärr, jämna ut hudtonen och balansera hudens talgnivåer.
Roses över Geranium - Rosa damascena with Pelargonium graveolens Vår unika koreograferade samdestillation kombinerar fördelarna med Rose Otto och Geranium eterisk olja, vilket skapar en fulländad cocktail av föryngrande kraft. Denna organiska essens lämnar huden med en obestridlig lyster. Rosor över geranium är en optimal ingrediens för att minska uppkomsten av ärr.
Morotfröolja - Daucus carota
Morotsolja harmoniserar oljeproduktionen oavsett din huds nuvarande tillstånd. Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den tonande, återfuktande manna från morotsfrö.
Mica - Phyllosilicate minerals
Mica är ett naturligt förekommande silikatmineral som ger våra glittrande libations ett sommarskimmer! Mica är gjord med lager av krossade ädelstenar rika på iriserande färg. Som en skir, gnistrande diamant får mica igång glöden när den glittrar i ljuset: stjärnljus, månsken eller Tiki-facklor som lyser upp lägerelden. *Mica härrör inte från levande materia och är därför en oorganisk förening, som ligger utanför ramen för organisk certifiering.