Ingredienser

Pumpafröolja - Cucurbita pepo Kallpressad, ekologisk pumpafröolja har en rik mörkgrön färg med en inslag av rött. Den är riklig med omega-3 och omega-6 essentiella fettsyror och fytosteroler. Antioxidantaktiviteten från alla åtta typerna av vitamin E och olika karotenoider, inklusive betakaroten, ger näring åt hår, rötter och hårbotten.
Jojoba Oil - Simmondsia chinensis En skvätt nyttig jojoba är öknens svar på torrt, sprött hår. Jojoba bor bland sandstormar och kaktusar och framstår som en sprudlande, mjukgörande oas. När denna starka buske bakar under ökensolen, gror pärlor av flytande guld inuti jojobafrön. Dessa frön spricker fram en gyllene olja som kallpressextraheras för att leverera en lipid som är superlik vår huds naturliga talg. Den sjunker lätt in i huden och överför fytonäringsämnen till vävnadens djupaste lager. Golden jojoba smörjer som olja, men det är faktiskt ett flytande växtvax så det kommer inte att härskna. Otroligt rik och silkeslen, jojoba ger långvarig konditionering av hårbotten och hårglänsande och utjämnande effekter.
Brännässlor - Urtica dioica Nourishing Nettle herb är en hälsosam hårtonic som fungerar balanserande fet hår och hud. Denna sällsynta destillation av eterisk olja av nässlor, fylld av bioaktiva växter, lugnar torr hårbotten och ger glans till hårstrån.
Rosmarin Verbenone - Rosmarinus officinalis verbenone Rousing Rosemary eterisk olja är en örtartad revive-alive-verve-tonic med en uppfriskande, penetrerande arom. Tänk på rosmarin som den livfulla vännen som stimulerar sin stillasittande vän till aktivitet. Oljan stöttar hårbotten och huden till att frodas med frisk fräschör.
Lemon Petitgrain - Citrus limon petitgrain Luscious Lemon Petitgrain eterisk olja är en solig, lövgrön citrondröm fullspäckad med brusande växtkraft! Denna sällsynta petitgrain-essens är ångdestillerad från löv och kvistar från italienska citronträd. Söt och saftig med doftande toner av grönt, oljan är en stapelvara i hudvårds- och skönhetsregimer. Denna olja är optimal för hår- och hudvård då den jämnar ut och tonar hårbotten. Nerolinnehållet i citron petitgrain är rikligt (nästan lika mycket nerol som finns i neroli eterisk olja) vilket gör den till den vackraste aromen av alla petitgrain-destillationer. Denna aromatiska delikatess ger känslomässig och andlig lättnad och får håret att dofta som en dröm.
Vetiver - Chrysopogon zizanioides Vivacious Vetiver eterisk olja är destillerad från de jordnära rötterna av ett aromatiskt tropiskt gräs. Denna olja fungerar jordande och lugnande för huden, hårbotten och själen. Vetiveroljan är adaptogen till sin natur och lugnar hårstrån och pryder din krona.
Spikenard - Nardostachys jatamansi Soporific Spikenard eterisk olja doftar av jord och antiken; den består av tusentals år av helande historia, andlig inspiration och medicinsk kraft. Denna aromatiska rot är symbolen för naturlig lyx och har använts som en närande och väldoftande hårolja i evigheter. Det var trots allt spikenard som nämndes i Salomos sång och användes av Maria Magdalena för att smörja Kristi fötter, sedan torkade hon hans fötter med håret. Denna djupt lugnande rot ger näring åt dina hårrötter.