Ingredienser

Jojoba Olja - Simmondsia chinensis O3 När ozon tillsätts till underbara Jojoba uppnås en helt ny nivå av överflöd. Aktiverat syre, ozon, framställs genom att ladda rent syre (två syreatomer - O2) för att bli ren ozon (med tre syreatomer - O3). Detta nyaktiverade syre blandas sedan långsamt in med Jojoban och känns som ett friskt andetag som ger livskraft direkt in i huden. Jojoba är ökenens svar på torrhet. När den här starka busken växer under öknens hetta, gror pärlor av flytande guld inuti Jojoba-fröet. Dessa frön extraheras för att leverera en lipid som är mycket lik vår huds naturliga talg. Den sjunker enkelt in i huden och överför fytonäringsämnen som stödjer huden och bevarar fukt och ökar elasticiteten. Den ser ut som olja, men det är faktiskt ett flytande växtvax, vilket gör den perfekt för att balansera fet hud och rengöra dina porer.
Laurel Vax - Myrica pubescens Detta fina fruktvax är en välsignelse från bären från en vintergrön buske som växer på höga höjder i Anderna.
Kamomill - Anthemis nobilis

Tröstande kamomill ångdestilleras från de känsliga diminutiva kronbladen på franska kamomillblommor. Denna blomma är känd för sin lugnande smekning och också känd som romersk kamomill. Dess milda nåd vördades av de forntida egyptierna, morerna och saxarna som ett heligt elixir värdigt änglarna. Denna essens är rik på lätta estrar vilket gör den till den skonsamaste oljan för att lugna ostyrig hud.

Tysk Kamomill - Matricaria chamomilla

Älskade blå kamomillessens destilleras från blommor i daisy -familjen och skördas tidigt på morgonen för det mest kraftfulla extraktet. Stora mängder chamazulenze ger denna destillation med en djup oceanisk blå färg och kylande och lugnande egenskaper, särskilt lämpade för hudvård. Med sin bläckblå nyans innehåller tysk kamomill beståndsdelar av sesquiterpener (azulen) och sesquiterpenoler (a-bisabolol) vilket gör att denna olja är ett överdådigt för att lugna rodnad och minska utseendet av ärr, fläckar och fina linjer.

Cape Kamomill - Eriocephalus punctulatus

Fängslande Cape Chamomile utstrålar en vacker, fin fruktig blommig doft som är en av Nadines favoritaromer. Cape kamomill har ett högt innehåll av sällsynta, närande ester- och azulenföreningar som ger en blågrön nyans och lugnar ned hudobalanser. Denna föryngrande essens reglerar talg och mjukar utseendet av ärr och fläckar.

Rose Otto - Rosa damascena

Rose Otto är ångdestillerad från Rosendalen i Bulgarien och har varit en integrerad ingrediens i hudvårdspreparat i århundraden. Poeter, författare och mystiker har hyllat de hjärtevärmande effekterna som rose otto har. Utöver sin ängladoft och helande vibrationer är rose otto den mest värdefulla, eftertraktade oljan från rosensorterna. Det är ren gudomlig nåd för skönhet och ansikte, strålande ros återupplivar all vår livskraft med sitt eleganta väsen. Det tar sextio rosor att göra en droppe ros otto till eterisk olja! 'Otto' i rose otto hänvisar till dess ångdestillationsprocess. Detta är den enda typen av rosessens som man vill använda i hudvård. Lugnande för hjärtat och jämnar ut hudtonen, rose otto är en viktig del vid dermal föryngring och bjuder in balans och skönhet.

Cypress - Cypress sempervirens Cypressolja är en lugnande och stärkande tonic. Cypress är fantastisk för att rena porer. Distillerad från de mäktiga barren från det majestätiska vintergröna trädet som sträcker sig stolt mot himlen. Denna fräscha essens renar porerna, balanserar överflödig hudolja, lyfter humöret och toner för huden.
Frankincense - Boswellia carterii

Detta är en helig, avgörande essens för att bevara hudens vördnad. Flytande pärlor från livets träd, Frankincense destilleras från trädets hartssaft. Smord och inandad under andliga ceremonier i tusentals år, denna fina, doftande olja ökar hudens motståndskraft. Frankincense, som håller i tidernas visdom, är formidabel på att lugna ned utseendet av ärr, släta ut ojämn hud och minimera utseendet av melasma. Denna olja är en fantastisk tonic för huden som har använts i tusentals år.

Immortelle - Helichrysum italicum Immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.
Lavender - Lavandula angustifolia

Languid Lavender är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men ändå kraftfulla hudtonik gör den perfekt för att bleka utseendet av ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Den härliga doften av lavendel smeker sinnena, släpper på spänningar och minskar mental rastlöshet. Lavendel är en vaggvisa för ande och hud.