Ingredienser

Kumminolja - Cuminum cyminum Denna hjärtliga superkritiska extraktion av ekologisk kummin fångar den fulla skönheten och komplexiteten hos den torkade kryddan som är rikt på monoterpenaldehyder, kuminaldehyder, cymene, oljesyra och linolsyra fettsyror, vilket säkerställer högsta renhet och styrka.
Broccolifröolja - Brassica oleracea Broccolifröolja är rik på unika essentiella fettsyror och växtnäringsämnen. Det täcker huden med ett lätt, icke-fettigt skyddande lager som ökar och bibehåller perfekt balans av fukt i huden. Denna osynliga hinna får fukten att smälta in i huden. Broccolifrö innehåller höga halter av arakidonsyra, en naturligt förekommande fettsyra som också finns i hudens epidermala lager. Broccolifröolja återställer röd hud till sin naturliga lugna färg.
Jojoba - Simmondsia chinensis Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
MSM - Methylsulfonylmethane MSM är en svavelkälla som är biologiskt aktiv och en organisk förening. Detta naturligt förekommande svavel finns i naturen och i alla levande organismer. Det är ett viktigt näringsämne för människokroppen.
Havtornolja - Hippophae rhamnoides Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.
Frankincense - Boswellia carterii Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna ned irriterad hud.
Immortelle - Helichrysum italicum

Living Libations immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.

Kamomill - Anthemis nobilis Lugnande kamomillolja lugnar inflammerad hud, rensar dermatit och påskyndar läkning av bett, skrapsår och sår. Det är regenerativt, tonande, antibakteriellt och antiseptiskt.
Lavender - Lavandula angustifolia Languid Lavender är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men kraftfulla hudtonic gör den perfekt för att bleka ut ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Den härliga doften av lavendel smeker sinnena, släpper nervös spänning och minskar mental rastlöshet. Lavendel är en vaggvisa för själ och hud.
Kanel - Cinnamomum zeylanicum Kryddig kanelolja blir varm på huden och ger åter liv till livlös och blek hud. Bidrar till energi och mer balanserad hud. Det är också en botaniskbiotikum.
Gurkmeja - Curcuma longa Pressad gurkmeja är en gyllene tonic för huden. Genom nogran och exakt extraktion fångas alla gurkmeja's lipofila (oljälskande) föreningar från växtens rötter. Denna speciella extraktionsprocess fångar mycket mer av de aromatiska flyktiga oljorna, lipiderna och pigmenten än en typisk pulveriserad ört.