Ingredienser

Pilrot - Maranta arundinacea Pilrotpulver är tillverkat av jordstammarna från denna tropiska växt, det suger upp svett, skapar mjuk, len hud mellan hårsäckarna och silkeslen strån.
Kaolin lera - Kaolinite Denna kiseldioxidrika lera är ett gammalt hår- och hudpreparat som används länge. Den används för att dra ut smuts och föroreningar. Den balanserar och och lugnar torr hud samt hjälper hårbotten att bibehålla optimala oljenivåer.
Silkes-Peptides Silkes-peptides är rent sidenprotein i pulverform. Dessa lätta silkespeptider bildar en elastisk beläggning runt alla hårstrån och erbjuder skydd och fantastisk glans. Silkepeptider ökar också elasticiteten och minskar tovor i håret.
Rosmarin Antioxidant Extrakt - Rosmarinus officinalis, CO2 Rosmarin extrakt är ett naturligt konserveringsmedel som också bidrar med botaniska fördelar till din vackra man. Skapad via en speciell superkritisk extraktionsmetod. Rosmarin hjälper att återuppliva trötta hårstrån, fräschar upp hårbotten och volumiserar.
Natriumbikarbonat  - Sodium bicarbonate Natriumbikarbonat är ett naturligt rengöringsmedel som hjälper till att avlägsna smuts, föroreningar och produktrester från hår och hårbotten. Det hjälper håret från att se fett och oljigt ut genom att absorbera överflödig olja i hår och hårsäck.
Probiotics - L. plantarum, B. bifidum, and B. longum Probiotika, när det tas internt och appliceras lokalt, kan förbättra torrhet i hårbotten. Denna probiotiska stam har en beprövad hållbarhet på två år utan kylning och är vegan, glutenfri och mjölkfri.
Kamomillblommor - Anthemis nobilis Kronblad från den lugnande kamomillblomman som doftar ljuvligt och torka upp överflödig fukt.
Lavendelblommor- Lavandula officinalis Lavendelns doftande lila kronblad pressade till ett pulver som smeker ditt hår med den lugnande, svalkande essenser från ren fransk lavendel.
Jasmine Sambac - Jasminum sambac Öppna upp ditt hjärta och bege dig till den ljumma doften av den tropiska skymningen av jasminblomma. Blomman som öppnar upp dig inför natten. Jasmine Sambacs är fylld av glädje är ett aromatiskt underverk, en lockande doft som ökar själkänslan och sensualiteten.
Ylang - Cananga odorata Ljuvliga Ylang är en amorös, balanserande olja som stöder huden i sin strävan efter den perfekta mängden fukt. Oljiga strån och torra hårbottnar kommer båda att dra nytta av ylang ylangs harmoniska inverkan på oljenivåerna. När den perfekta mängden olja produceras i hårbotten är håret glänsande och återfuktat - aldrig fet
Magnoliablommor - Michelia champaca Den vita Magnolia blomman ger dig en fantastisk doftande gåva hela vägen från de indiska Magnolia träden. Har utsmyckat håren av de Indiska kvinnorna i tusentals år. Magnoliablomman, även känd som White Champa är euforisk i sin doft och avger en kvinnlig arom.
Kamomill - Anthemis nobilis Detta släkte av kamomill fungerar som ett lugnande balsam för ditt hår. Hår som lider av syntetisk stress och hårbotten som lider av torrhet kommer att njuta av kamomillens lugnande egenskaper.
Alpine Lavender - Lavandula angustifolia Denna lavendel som växer på höga höljder är som en vaggvisa för ditt huvud, hår och hårbotten. Den avslappnande och aromatiska alpin lavendeln är effektiv för att lugna och mjukgöra hud, hår och hårbotten.