Ingredienser

Leleshwa - Tarchonanthus camphoratus Luminous Leleshwa är en eterisk olja känd som African Wild Sage, Wild Camphor Bush, Hottentot Tobacco och Mikalambati på swahili. Denna salviabuske är vildtillverkad i Kenya och har traditionellt använts som ett folkmedicin för att deodorisera och rengöra. Dess rena, kamferösa arom stärker tänkandet på ett ögonblick, öppnar upp andningen och rensar kroppen från stagnationer. Vilda djur, som elefanter och noshörning, gnuggar sin hud på busken för att skydda huden från flygande och krypande skadedjur.
Vit Salvia - Salvia apiana Vita Salvia lyser med sina silvergröna löv som traditionellt har bränts för sina renande rök. Oljan har använts för att helga luften, rensa mental överbelastning och ge tankar frid.
Pelargon - Pelargonium graveolens Pelargon är potent med sina botaniska föreningarna geraniol och citral som är de kompetenta komponenterna som har gjort pelargon till ett effektivt myggmedel genom historien.
Lemon Tea Tree - Leptospermum petersonii Lemon Tea Tree innehåller tre potenta föreningar som är naturens mest effektiva svar på flugfän och insekter: citral, citronellal och pinen. Lemon tea tree har fördelen att ha en underbart uppiggande, solig doft.
Eucalyptus - Eucalyptus globulus Denna speciella stam av Eucalyptus innehåller stora mängder cineol, vilket är motbjudande för skadedjur.
Eucalyptus Lemon Ironbark - Eucalyptus staigeriana Citrondoftande ironbark Eucalyptus innehåller föreningarna citronellol, citral, geraniol och limonene.
Fransk Cedar - Cedrus atlantica Rik, träaktig cederolja är ingrediensen som tar LL´s Forager's Elixir från en naturlig skadedjursspray till en enastående doft. Du kan komma att vilja spraya även när du inte är i närheten av skogen! En djup, aromatisk doft med subtila inslag av sötma, cederträ är känt för att hjälpa till i beslutsprocessen, uppmuntra till ett lugnt sinne och inspirera till klarhet.
Pepparmynta - Mentha piperita Pepparmynta är underbart uppfriskande men inte för ovänliga flygfän, som tycker att doften är för kraftfull.