Ingredienser

Vetiver - Vetiveria zizanioides
Verdant Vetiver är en fyllig, jordnära aromat som är känd för sina rotade krafter. Vetivers fulla doft jordar din energi och inger kroppen med jordisk eld.
Sandalträ- Santalum album

Sandalträ öppnar hjärtat och sinnet med frodiga toner av nötig, fyllig kärnved med en eterisk, krämig, sensuell finish. En populär ingrediens inom hud- och hårvård, och skapar en avslappnad känsla av eufori.

Kardemumma - Elettaria cardamomum

Karismatiska kardemumma är en essens med över 4000 års användning och njutning. Doften av kardemumma är varm, grön och kryddig, med en upplyftande uppfriskande doft. Stärk andan och välsigna din hud med den tidlösa charm av ren kardemumma.

Vanilj - Vanilla planifolia

Denna sammetslena vanilj är utöver det vanliga då det är en destillation 200 gånger mer potent än vaniljextrakt. Vanilj är en ökänd essence som inspirerar till lust. Dess söta doft av värmande honung smälter bort spänningar medan du kopplar av i lek!

Citron - Citrus limon
Citron essence lyfter den blommiga doften i denna parfym och erbjuder en oändlig uppsjö av fördelar för sinne, kroppe och själ. Det är en glad, återupplivande zest som framhäver den vackra doften från jasmin.
Biodynamisk Alcohol
Biodynamisk alkohol fungerar som bärare för Living Libations parfymer och kologner, vilket gör att varje botanik enkelt kan berika huden med aromatiska underverk. Denna ekologiska, biodynamiska alkohol är av högsta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Tillverkad av certifierade ekologiska druvor, testas oberoende för att säkerställa att den uppfyller United States Pharmacopeia (USP) -standarder för ren, organisk alkohol av farmaceutisk kvalitet.