Ingredienser

Candelilla Wax - Euphorbia antisyphilitica Detta rena växtvax skördas från stjälkarna i öknen av Candelilla busken. Växtdelarna kokas i vatten och vaxet skummas bort från toppen och tappas på flaska innan silvertäcket beläggs.
Eterisk Frankincense olja - Boswellia carterii Helig olja från livets träd, LL´s frankincense kommer från Somaliland där de odlar den högsta kvaliteten på tuggummiträd. Denna värdefulla essens har använts för att stödja rena tänder och frisk andedräkt i tusentals år i Mellanösternområden. Det är vanligt att arabiska människor tuggar hartset. De känner till dess förmåga att eliminera bakterier som orsakar dålig andedräkt och hjälper till att ta bort plack.
Eterisk Pepparmyntsolja - Mentha piperita Pepparmyntans svala blåsiga smak ger dig ett långvarigt friskt andedräkt. Vår Pepparmynta är en äkta destillation av de färska bladen och kommer från en härlig fjärde generationens destilleringsfamilj i Frankrike. Äkta Pepparmynta är en potent och trevlig vän för din munvård. Dess lugna och svala natur hämmar också bakterierna som orsakar dålig andedräkt.