Ingredienser

Vildblomshonung

Helt naturlig vildblommahonung är biens gåva för hudvård!Honungen är en välsignelse och berömd för sin söta nektar men också varit en tidlös skatt med värdefulla vitaminer, mineraler, enzymer och glukosoxidas. Forntida kulturer använde det som en lugnande, skyddande lager för huden. Det är också ett kraftfullt fuktighetsbevarande ämne som absorberar fukt från luften och tillför fukt till huden.

Frankincense - Boswellia carterii

Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna arg hud.

Cape Chamomile - Eriocephalus punctulatus

Fängslande Cape Chamomile's utstrålar en vacker, fin fruktig blommig doft som är en av Nadimes (skaparen av LL) favoritaromer. Cape kamomill har ett högt innehåll av sällsynta, närande ester- och azulenföreningar som ger en blågrön nyans och lugnar alla slags hudobalanser. Denna föryngrande essens reglerar talg och mjukar upp ärr och fläckar.

Immortelle - Helichrysum italicum

Denna väldoftande blomolja är skapt av vilda blommor från Korsika där de blomstrar vid havsbrisen och solens ljus. Blommorna växer på en höjd av 4000 fot på de steniga klipporna. Immortelle hjälper till att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma, rodnad och fina linjer. Denna mångfacetterade pärla av olja lyfter också upp än känslomässigt.