Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis

Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!

Kallpressad kokosolja - Cocos nucifera

Livign Libations rena, orörda Jungfru kokosolja mättar huden och erbjuder fantastisk fukt och motståndskraft. Kokosolja jämnar ut utseendet på fina linjer och rynkor och skyddar hudens fuktbarriär.

Aloe Vera Oil - Aloe barbadensis

Aloe är en vätskefylld växt som växer i de varmare klimaten. Den har stabila blad med en klar, gelatinliknande massa på insidan. Denna klara massan i bladen fungerar som ett lugnande balsam för huden. Aloe erbjuder fantastiska återfuktande egenskaper som sipprar in i huden. Aloe Vera hjälper även att lugna ned rodander och svullnader. Det är naturens egna fuktighetskräm även med ett andningsbart, poröst skikt ovanpå huden för att hålla fukt in och hålla orenheter ute.

Bivax - Cera alba

Bivax är älskad för sin otroliga förmåga av att skydda känslig hud och läppvävnad, med ett skikt låser du in fukt och håller gifter ute.

Blåstång - Fucus vesiculosus

Denna saftiga tång är naturligt slemhinnig för att smörja in huden. Mycket rik på vitaminer och mineraler som kalcium, magnesium, B -vitaminer och kiseldioxid.

Pimpsten

LL´s superskrubb innehåller ultrafint mald pimpsten, en otroligt porös vulkanisk sten som har använts för att exfoliera grov hud i tusentals år. Pimpsten exfolierar död hud och kalluser, vilket gör dina grova områden smidiga och mjuka igen.

Marshmallow Rot - Althaea officinalis

De klibbiga delarna från denna rot ger en oväntad mjukgörare och balanserar huden. Marshmallow används för att fukta torr, grov hud, minska rodnad och skapar en balans för väldigt torr eller fet hud.

Rödalm olja - Ulmus rubra

Rödalm är en slemmhinnig bark med lugnande egenskaper som hjälper till att mjukna upp huden. Det släpper in fukt i huden för att minska torrhet och rodnad.

Citron olja - Citrus limon

Citron klargör, ger energi och avgiftar huden från topp till tå. Citron används för att motarbeta akne och samtidigt som den stramar å och infunderar huden med ungdomlig energi och motståndskraft.

Ingefära olja - Zingiber officinale

Ingefära är en hjälte då den fungerar som ett hårt immun stöttande slag från örtriket! Varm och med sting i sig ger den huden energi och hjälper till att lindra tecken på för tidig åldrande och förbättrar elasticitet och fasthet. Minskar utseendet på melasma och harmoniserar huden med de gyllene strålarna.

Grapefrukt olja - Citrus paradisi

Toning, stramning Grapefrukt fräschar upp huden samtidigt som den mjukgör hudens struktur.

Salvia + Rosmarin olja - Salvia officinalis + Rosmarinus officinalis

Dessa potenta och rena extrakt innehåller hundratals växtbioaktiva ämnen och antioxidanter som återupplivar huden. De koncentrerade, komplexa beståndsdelarna i Rosmarin and Salvia tillåter oss att uppleva alla gåvor som dessa vackra växter erbjuder vår hud. Dessa orörda konserveringsmedel förlänger hållbarheten genom att bromsa oxidationsprocessen.