Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Fikonkaktus - Opuntia ficus indica

Fikonkaktus är en eftertraktad bärarolja som kommer från den djupa varma  öknen. Den har använts i århundraden av ökenfolk för att lugna uttorkad och skadad hud. Fikonkaktus fungerar närande, återfuktande och stärkande för huden.

Ricinolja - Ricinus communis

Ricinolja håller ögonfransarna och ögonbrynen rena och friska. Det används också ofta för att lindra rynkor, fina linjer och torr hud.

Frankincense - Boswellia carterii Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna ned irriterad hud.
Myrra - Commiphora myrrha

Underbara Myrra Essence innehåller en utomjordisk arom och fördelaktiga egenskaper som gjorde den till en favorit hos många forntida civilisationer. Forntida egyptier använde myrraolja för att balsamera och som ett avgiftande medel samt doftolja. Den ansågs helig under bibliska tider. Myrra har använts i över 3800 år för dina kraftulla återuppbyggande egenskaper inom hudvård. Med höga nivåer av lugnande sesquiterpenes är Myrra en optimal olja för att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma och röd, torr, matt, ojämn hud.