Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Aloe Vera - Aloe barbadensis Aloe är en vätskefylld växt som växer i de varmare klimaten. Den har stabila blad med en klar, gelatinliknande massa på insidan. Denna klara massan i bladen fungerar som ett lugnande balsam för huden. Aloe erbjuder fantastiska återfuktande egenskaper som sipprar in i huden. Aloe Vera hjälper även att lugna ned rodander och svullnader. Det är naturens egna fuktighetskräm även med ett andningsbart, poröst skikt ovanpå huden för att hålla fukt in och hålla orenheter ute.
Rosvatten Hydrosol - Rosa damascene Roshydrosol, även kallad rosvatten, avlägsnas från den första omgången ångdestillerade rosenblad av Rosa damascena vid framställningen av ros otto, eterisk olja. Den bästa Rose Hydrosolen som kommer från primära destillationer och tillsätter inge ytterligare vatten eller alkohol. Rose hydrosol är en mild toner och fungerar som ett återfuktande tonic som lyfter andan och lugnar törstande hud.
Apelsinvax - Citrus aurantium dulcis Detta otroliga vax extraheras från pressade skal av apelsiner och innehåller fantastiska fytosteroler. Det skapar ett naturligt emulgeringsmedel som förbättrar cremens stabilitet och smälter samman ingredienserna.
Åkerfräken - Equisetum arvense Packad med stärkande kiseldioxid som hjälper öka hudens motståndskraft.
Vallörtsrot - Comfrey symphytim

Vallört ger näring och ger energi åt huden. Det förbättrar utseendet av ärr och fläckar.

Rödklöver - Trifolium pretense Denna söta rosa-lila blomma som infunderas i Jojoba. Det har använts historiskt som en allmän hudtonic.
Citronskal - Citrus limon

Enzymerna i citronerna förbättrar hudens struktur, bekämpar överproduktion av olja, exfolierar och tar bort döda hudceller och lugnar huden.

Limeskal- Citrus aurantifolia

Kalk alfa -hydroxisyror förbättrar hudens struktur genom att rensa porerna och underlätta utseendet på fina linjer.

Rårörsocker - Saccharum officinarum

Denna naturliga exfoliator innehåller höga halter av glykolsyra, en alfa -hydroxisyra. Rårörsocker balanserar oljeproduktionen och minskar porstorleken.

Papaya - Carica papaya Papayas are rich in enzymes that support glowing skin. Peptin increases skin’s radiance and improves texture, while papain evens skin tone.
Pineapple Enzymes - Ananas sativus

Papaya är rikt på enzymer som stöder strålande hud  Peptin ökar hudens lyster och förbättrar konsistensen, medan papain jämnar ut hudtonen.

Lavendel - Lavandula angustifolia Lavender är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men kraftfulla hudtonic gör den perfekt för att bleka ut ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Den härliga doften av lavendel smeker sinnena, släpper nervös spänning och minskar mental rastlöshet. Lavendel är en vaggvisa för själ och hud.
Citron - Citrus limon

Citron ger energi och renar huden från topp till tå. Den är utmärkt vid rengöring av akne. Citron, stärker och ger huden ungdomlig energi och motståndskraft

Lime - Citrus aurantifolia

Limes fräscha, citrusiga doft stödjer slät, ren hud. Det släpper ut smuts och oljor från porerna för att återställa hudens lyster.