Ingredienser

Biodynamisk Druvalkohol -Ethyl Alcohol

Fungerar som den perfekta bäraren och gör att varje botanikst element kan sjunka in i händerna medan huden och ytorna lämnas helt rena. Denna organiska, biodynamiska alkohol är av yttersta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Den produceras av certifierade organiska druvor och testas oberoende för att säkerställa att de uppfyller USA: s Pharmacopeia (USP) standarder för ren, organisk, farmaceutisk alkohol.

Timjan - Thymus vulgaris
Timjan är på din sida. Ja det är den! Denna heroiska ört har en historia av att hjälpa trötta kroppar återhämta vitalitet och liv. Den beskrivs som "parfym för gryningen i paradiset", en klängväxt som stark örtig men söt ton och en av de mest praktiska växtessenser du någonsin kommer att andas in. Alltid en favorit bland växtläkare genom historien, timjan är en doftar botanisk trädgård  samtidigt som den hjälper att rena.
Ravensara - Ravensara aromatica
Sällsynta ravensara vitaliserar! Ångdestillerad i de frodiga regnskogarna i Madagaskar, innehåller denna olja höga halter limonen, linalool, alfa-pinen, delta careen, sabinene och en mängd andra potenta botaniska föreningar. Vi tänker på den här essensen som echinacea av aromaterapi, oavsett om du känner de första tecken på trötthet eller försöker förhindra ett anfall av obalanser, sträckt dig efter ravensara. Det är en upplyftande essens som ger dig klarhet och renhet.
Rosmarin - Rosemarinus officinalis
Denna olja hjälper dig att komma ihåg att andas. Detta historiska aromaterapiväsen är en välsignelse för djupa andetag.
Eucalyptus - Eucalyptus globulus
Eukalyptus får vätskorna att flyta. I årtionden efter årtionden har denna essens löst upp stagnation och inspirerat människor till att andas djupt och till att rena och rensa utrymmen, platser och ansikten.
Oregano - Origanum vulgare
Opulent oregano är en klassisk botaniskbiotik som illuminerar ovälkomna patogener och luftburna aversioner och stimulerar klarhet.