Ingredienser

Jojoba- Oil - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Vanilj - Vanilla planifolia
Vanilj utstrålar en varm sötma. Råa, organiska vaniljbönor som fått dra i ren jungfru kokosnötolja under ett par fullmånecyklar tills dess söta essenser och lugnande egenskaper hos vanilj fått färga av sig kokosoljan.
Kokos Creme - Cocos nucifera
Livign Libations rena, orörda Jungfru kokosolja mättar huden och erbjuder fantastisk fukt och motståndskraft. Kokosolja jämnar ut utseendet på fina linjer och rynkor och skyddar hudens fuktbarriär.
Citron - Citrus limon

Läcker citron klargör, ger energi och renar huden från topp till tå. Det är utmärkt i rengöringsmedel för akne och stötar. Citrontoner bidrar huden med motståndskraft.

Lavender - Lavandula angustifolia
Lavender är en mild men ändå kraftfull hudtonik som hjälper lugna irriterad hud. Lavendel kan användas för att förbättra utseendet av ärr, jämna ut hudtonen och balansera hudens talgnivåer.