Ingredienser

Rockrose - Cistus ladaniferus

Rockrose är varken en sten eller en ros; det är en vild blomma från medelhavet som liknar vilda rosor. Rockros var erkänt av forntida egyptier och blandade ned det i skönhetscremer. Det var en viktig ingrediens i deras salvor för obalanserad huden tack vare dess åtsramande och föryngrande natur. Torr, matt och slapp hud kommer att njuta av oljans tonifierande och återfuktande egenskaper.

Sandalträ- Santalum album
Sandelträdfröolja innehåller viktiga sällsynta fettsyror som bekämpar skadlig inflammation och fria radikaler. Sandelträfröolja är packad med Oleic och Ximenynic syror, den senare är otroligt sällsynt och otroligt antiinflammatoriskt. Den rena, organiska oljan som finns i sandelträsnötter har använts i tusentals år för att behandla celluliter, åderbråck, torr hud, alltför fet hud, sår, snitt, blåmärken, lesioner och för att skydda huden mot hårda miljöelement och föroreningar.
Myrrh - Commiphora myrrha
Myrraolja har använts som en anti-aging ansiktsbehandling sedan bibliska tider, då den applicerades för att behandla rynkor och slapp hud. Den heliga saften av Myrra användes också för att behandla eksem, torr hud, inflammation och flagning.
Immortelle - Helichrysum italicum
Living Libations immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.
Kamomill - Anthemis nobilis
Kamomill eterisk olja ångdestilleras från de känsliga små kronblad från franska kamomillblommor. Denna blomma är känd för sin lugnande effekt. Dess milda nåd vördades av de forntida egyptierna, morerna och saxarna som en helig elixir värdig änglarna. Denna essens är rik på att lindra estrar, vilket gör den till den mildaste oljan för att lugna känslig hud.
Palmarosa - Cymbopogon martini
Härliga Palmarosa är destillerad av ett tropiskt, doftande gräs vilket resulterar i en aromatisk olja som luktar som en citrusdoftande ros och är helt enkelt fantastisk för luktsinnet! Denna formidabla hudföryngring är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Det är packat med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja tonar och föryngrar huden. Det används för att stödja strålande hud och för att uppnå balans mellan olja och torrhet.
Morotfröolja - Daucus carota
Morotsfröolja smörjer ditt ansikte med drottninglik nåd. Morotoljan stimulerar oljeproduktionen till perfekt balans oavsett hudens nuvarande tillstånd.
Gurkmeja - Curcuma longa
Pressad gurkmeja är en gyllene tonic för huden. Genom nogran och exakt extraktion fångas alla gurkmeja's lipofila (oljälskande) föreningar från växtens rötter. Denna speciella extraktionsprocess fångar mycket mer av de aromatiska flyktiga oljorna, lipiderna och pigmenten än en typisk pulveriserad ört.