Ingredienser

Jojoba olja- Simmondsia chinensis
Gudomliga, Gyllene Jojoba ger näring och får törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djupt rena porer och skapa långvariga återfuktning som gör huden silkeslen. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med andra vitaminer och alla lösliga former av vitamin E!
Bivax - Cera alba
Bivax är älskad för sin otroliga förmåga till att skydda känslig läppvävnad med ett skikt som låser in fukt och håller gifter ute.
Pepparmynta - Mentha piperita Pepparmynta känns svalkande som is! Den ger en lugnande svalhet till dina torra, spruckna läppar. Vår kittlande pepparmyntaolja destilleras från färska blad och väcker kropp och själ till iv igen.
Grönmynta- Mentha spicata Grönmmynta är Pepparmyntans mjukare mer diskreta kusin. Färsk, doftande grönmynta lugnar sinnena med en kylande bris av mint. De antika grekerna valde grönmynta för att dofta sitt badvatten, medan medeltida befolkningar använde örten för att fräscha andedräkten och för rengöring av tänderna.
Blue Tansy - Tanacetum annum Blue Tansy har höga halter av blått azulen och sesquiterpenes som  lugnar och svalkar ned spruckna läppar. Den har en härligt söt örtartad arom som gör att du kan koppla av samtidigt som den lugnar torr, röd, hud eller hud som har utsatts för väder och vind.
Frankincense - Boswellia carterii
Sacred Frankincense är pièce de résistance för hudvård! Den hjälper att lugna rodnad och ger huden spänst.
Grapefrukt - Citrus paradisi
Tonnar och stramar till huden. Grapefrukt är en frisk citrus som hjälper till att jämna ut hudens struktur. 
Söt Timjan - Thymus linalool Söt Timjan är lika stark som den är mjuk! Den innehåller alla stärkande och tonande egenskaper som de andra timjanoljorna men utan att orsaka irritation. Timjan Linalool är en värdefull ingrediens i våra mjuka hudvårdsserum som hjälper att rensar porerna
Kardemumma - Elettaria cardamomum Den underbara kardemmumans fröskidor är som små gröna diamanter. Dessa söta och kryddig ädelstenar är uppyftande och  inspirerar till styrka och stabilitet.