Ingredienser

Kokosolja MCT - Cocos nucifera Ekologisk, oraffinerad kokosnöt innehåller naturligt både Medium Chain Triglycerides (MCTs) och Long Chain Triglycerides (LCTs). MCT, inklusive kapronsyra, kaprylsyra och kaprinsyra, har otroliga fördelar för munnen, kroppen och hjärnan. MCT-olja är potent och effektiv. Till skillnad från hel kokosolja förblir MCT-olja flytande vid rumstemperatur.
Frankincense - Boswellia carterii
En flytande pärla av helig olja från livets träd, LL´s Frankincense kommer från Somaliland där de odlar högkvalitativa gummiträd. Denna värdefulla essens har använts för att stödja rena tänder och frisk andedräkt i tusentals år i Mellanösternområden. Det är vanligt att arabiska människor tuggar hartset. De känner till dess förmåga att eliminera dålig andedräkt som orsakar bakterier och hjälper till att ta bort plack.
Myrra - Commiphora myrrha
Myrra är en av de äldsta plantorna i världen. Det har nämnts i egyptiska texter inklusive Ebers Papyrus, som dokumenterar över åtta hundra formler. Egyptierna använde stora mängder myrra i ritualer, botemedel, kosmetika och balsamering. Myrras orala historia inkluderar att den används som en lugnande essens för munnen.
Pepparmynta - Mentha piperita
Pepparmyntans svalkande uppfirskande smak ger dig en långvarig frisk andedräkt. LL´s pepparmynta är en äkta destillation av de färska bladen och kommer från en fjärde generationens familj av destillatörer i Frankrike. Pepparmynta i kommersiell tandkräm är konstgjord mentol och erbjuder bara smak. Äkta Peppermint är en potent och trevlig vän för din munvård. Det hämmar också bakterierna som orsakar dålig andedräkt.
Söt Timjan - Thymus linalool
Detta är en sällsynt typ av timjanarterna. Det är en mild toner som balanserar orala utsöndringar. Söt Timjan är också en potent botaniskbiotikum som förvisar bakterier med dålig andedräkt.
Oregano - Origanum vulgare
LL´s vilda oreganoolja odlas i bergen längs Medelhavet. Den innehåller två fenolföreningar som bidrar till dess unika egenskaper: karvakrol i koncentrationer över 65% och tymol vid 3,4% koncentration. Det anses vara en het olja och en utmärkt botaniskbiotikum som bidragit till friskt andedräkt i århundraden.
Ubiquinol Co-enzyme Q10 - CoQ10 Detta är en fettlöslig antioxidant med en kemisk struktur som liknar vitamin K.
Tea Tree - Malaleuca alternifolia Traditionell tea tree är en örtartad Herculean. Potenta växtföreningar av cineole och propanol arbetar för att fräscha upp munnen, förhindra tandstenbildning och förvisar bakterier som orsakar dålig andedräkt. Ångdestillerad i Australien och framkallar en ren och fräsh arom.