Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gudomliga, Gyllene Jojoba ger näring och får törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djupt rena porer och skapa långvariga återfuktning som gör huden silkeslen. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med andra vitaminer och alla lösliga former av vitamin E!
Bivax - Cera alba
Bivax är älskad för sin otroliga förmåga av att skydda känslig hud och läppvävnad, med ett skikt låser du in fukt och håller gifter ute.
Havtorn - Hippophae rhamnoides Havtornsbär är föryngrande och återfuktande. Det är en av de mest eftertraktade ingredienserna i naturlig hudvård tack vare dess oöverträffade förmåga att öka elasticiteten och återfukta torr hud.
Rockrose - Cistus ladaniferus
Rockrose är varken en sten eller en ros; det är en vild blomma från medelhavet som liknar vilda rosor. Rockros var erkänt av forntida egyptier och blandade ned det i skönhetscremer. Det var en viktig ingrediens i deras salvor för obalanserad huden tack vare dess åtsramande och föryngrande natur. Torr, matt och slapp hud kommer att njuta av oljans tonifierande och återfuktande egenskaper.
Ylang - Cananga odorata
Euphoric Ylang är en amorös essens vars namn översätts till "Blommors blomma." Medan andra sover, utstrålar dessa trollbindande blommor sin exotiska doft över tropiska vindar. Söt och kvav Ylang inspirerar sinnena genom att skingra negativitet med sina kronblad av parfymerad positivitet.
Vetiver - Vetiveria zizanioides
Den rika, jordnära vetiveroljan grundar och lugnar huden. Vetiver är en känd fuktighetskräm som hjälper huden att bibehålla sin behagliga plumpness samtidigt som det rår om trötta vävnader och balanserar talgproduktionen.
Mica - Phyllosilicate minerals
Mica är ett naturligt förekommande silikatmineral som ger våra glittrande libations ett sommarskimmer! Mica är gjord med lager av krossade ädelstenar rika på iriserande färg. Som en skir, gnistrande diamant får mica igång glöden när den glittrar i ljuset: stjärnljus, månsken eller Tiki-facklor som lyser upp lägerelden. *Mica härrör inte från levande materia och är därför en oorganisk förening, som ligger utanför ramen för organisk certifiering.
Jasmin - Jasminum sambac
Jasmin är vildtillverkad i Indien, hämtad från det doftande djupet av nattblommande Jasmine Sambac-blommor. Till skillnad från Jasmine Grandiflorum, som öppnar sina kronblad mot gryningen, kommunicerar Jasmine Sambac med månens och stjärnornas mysterium och fångar den doftande essensen av ändlösa varma nätter.
Blodapelsin - Citrus sinensis Blodapelsin eterisk olja är ren fröjd för kropp och själ! Living Libations blodapelsinolja är ekologiskt skördad och ångdestillerad från den mogna frukten av den italienska Citrus sinensis. Soligt höjer den humöret och andan . Hudvårdsserum med denna soliga goding bidrar till ökad elasticitet.