Ingredienser

Källvatten Rent källvatten, livsnerven i hela skapelsen, är ett emblem av renhet och en överdådig källa till livsviktiga mineraler. Dessa naturliga mineraler samlades i vattnet när det bubblade upp genom det djupa, filtrerande substratet till jordens yta. "I en droppe vatten finns alla havens hemligheter." Kahlil Gibran
Lavender Hydrosol - Lavandula angustifolia Vackra lavendelhydrosol härrör från destillationen av eterisk lavendelolja. Denna traditionella hudtonic är tonande och lugnande. Det lindrar rodnad och kyler värmen.
Trollhassel Hydrosol - Hamamelis virginiana En mild örtig doft, mjukar upp denna sammandragande, tonande hydrosol som är en omtyckt tonic. Den är något åtstramande och ljusar upp.
Blåstång - Fucus vesiculosis Denna vildskördade saftiga tång är en rik källa till viktiga vitaminer och mineraler kalcium, magnesium, B-vitaminer, kiseldioxid och antioxidanter. Och det bästa av allt är att den är naturligt mucilaginös och när den blandas med de superfina kislet från bambun möts peeling och insmörjning i en fantastisk harmoni för att rena din hud.
Aloe Vera - Aloe barbadensis
Aloe är en vätskefylld växt som växer i de varmare klimaten. Den har stabila blad med en klar, gelatinliknande massa på insidan. Denna klara massan i bladen fungerar som ett lugnande balsam för huden. Aloe erbjuder fantastiska återfuktande egenskaper som sipprar in i huden. Aloe Vera hjälper även att lugna ned rodander och svullnader. Det är naturens egna fuktighetskräm även med ett andningsbart, poröst skikt ovanpå huden för att hålla fukt in och hålla orenheter ute.
Bambu Stam - Bambusa arundinacea Naturlig kiseldioxid från bambustammar separeras och mals till ett fint strukturerat pulver. Pulvret är en perfekt skonsam, granulär exfoliator.
Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Havtorn - Hippophae rhamnoides
Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.
Kardborrerot - Arctium lappa Denna örtinfusion är en naturlig bakteriobiotikum, med hudstimulerande föreningar för att främja smidighet och släthet.
Humleblommor - Humulus lupulus Denna växtbaserade infusion är sublim inom hudvård eftersom den stärker nerver, lindrar rodnad och slappnar av spänningar.
Echinacea Rot - Echinacea purpurea Denna örtinfusion av ständigt härdig echinacea är vitaliserande, påfyllande och återfuktande för huden.
Grodblad - Plantago major Denna örtinfusion är en snabb hudförseglare har en lugnande effekt.
Maskros - Taraxacum officinale Örtinfusionen av denna ört lindrar rodnad och lugnar svullnader.
Sorbitanoleat Överdådig olivolja fungerar som ett naturligt emulgeringsmedel som förenar saften i detta serum. Det förhindrar också vattenförlust från hudens yta för en jämn, fräsch hy.
Neroli - Citrus aurantium
Neroli är känd för att jämna ut och lugna ärr, fläckar, stretchmärken och akne. Denna stimulerande, rena olja exfolierar och föryngrar försiktigt, så att du får en slät, frisk hud. Det används ofta för att bleka ut rynkor och minska utseendet på fläckar och märken från akne.
Blodapelsin - Citrus sinensis
Blodapelsin Essence är underbar för att strama och tona till huden. Doften gör vilken själ som helst på glatt humör. Denna upplyftande olja förbättrar hudens fasthet och elasticitet.
Mandarin Petitgrain - Citrus reticulate
Mandarin Petitgrain sprudlar en färsk, fruktig och söt doft. Bladen ångdestilleras och tas från unga, små fruktmandarinträd. Den eteriska oljan fungerar som lugnande och avslappnade och har höga nivåer av lugnande estrar.
Palmarosa - Cymbopogon martini
Härliga Palmarosa är destillerad av ett tropiskt, doftande gräs vilket resulterar i en aromatisk olja som luktar som en citrusdoftande ros och är helt enkelt fantastisk för luktsinnet! Denna formidabla hudföryngring är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Det är packat med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja tonar och föryngrar huden. Det används för att stödja strålande hud och för att uppnå balans mellan olja och torrhet.
Morotfröolja - Daucus carota
Morotfröolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.
Gurkmeja - Curcuma longa
Pressad gurkmeja är en gyllene tonic för huden. Genom nogran och exakt extraktion fångas alla gurkmeja's lipofila (oljälskande) föreningar från växtens rötter. Denna speciella extraktionsprocess fångar mycket mer av de aromatiska flyktiga oljorna, lipiderna och pigmenten än en typisk pulveriserad ört.
Salvia + Rosmarin - Salvia officinalis,
Rosmarinus officinalis Extracts
Denna doftande symfoni av Salvia och Rosmarin extrakt ger kraftiga fördelar för hår och hud och upprätthåller detta serums livslängd. Dessa superkraftiga superkritiska extrakt är koncentrerade föreningar som fungerar som en påfyllande tonic för hårstrån och hårbotten.