Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Kallpressad Kokoslolja - Cocos nucifera
Livign Libations rena, orörda Jungfru kokosolja mättar huden och erbjuder fantastisk fukt och motståndskraft. Kokosolja jämnar ut utseendet på fina linjer och rynkor och skyddar hudens fuktbarriär.
Frankincense - Boswellia carterii
Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna ned irriterad hud.
Rose Otto - Rosa damascena

Vår förtjusande Rose Otto ger elastisk och elastisk känslig hud under ögonen.

Pepparmynta - Mentha piperita

Sprudlar med mintig friskhet och kraftfulla anti-puffiness egenskaper, pepparmynta lugnar och svalnar huden samt sinnena. Denna olja hjälper verkligen ögonen att vakna till liv på morgonen.

Blue Tansy - Tanacetum annuum

Vackra Blue Tansy är otroligt lugnande för hud och själ. Den höga halten azulen i denna olja tillför antioxidanter till den långa ingredienslistan i denna produkt som får denna olja att sjunga. Blue Tansy har en utsökt söt örtartad arom och förbättrar avslappning medan den lugnar torr, röd, hud eller hud som har utsatts för miljöelement. Det bidrar också med en fridfull känsla till din skönhetsrutin.

Cape Kamomill - Eriocephalus punctulatus
Cape Kamomille är en av Living Libations favoriter! Det vitaliserar och piggar upp huden. Den blåa nyansen lugnar ned både rodnad huden och själen. Denna upplyftande eteriska olja utstrålar en vacker, fin fruktig och blommig doft som är en av LL´s favoritaromer.
Tysk Kamomill - Matricaria chamomilla
Tysk kamomill är en älskad blå kamomillessens destillerad från blommor som odlats i Tyskland och skördats tidigt på morgonen för det mest potenta extraktet. Med sin blå nyans innehåller den stora mängder chamazulenze som ger denna destillation en djup oceanisk blå färg och underbar kylande- och lugnande egenskaper. Lugna ned stress, torrklåda, rodnad och värme med denna dyrbara växt
Lavender - Lavandula angustifolia
Languid Lavender är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men kraftfulla hudtonic gör den perfekt för att bleka ut ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Den härliga doften av lavendel smeker sinnena, släpper nervös spänning och minskar mental rastlöshet. Lavendel är en vaggvisa för själ och hud.
Söt Timjan - Thymus linalool
Söt Timjan är lika stark som den är mjuk. Den innehåller alla stärkande och tonande egenskaper som andra timjanoljor utan att orsaka irritation eftersom det renar porerna. Den är känd för att stimulera kropp och själ samtidigt som den är tillräckligt mild för användning på barn och äldre. Timjan Linalool är en värdefull ingrediens i LLs mjuka hudvårdsserum.