Ingredienser

Ozonated Olivolja - Olea europaea O3 Olivolja ger näring och återfuktar munnen samtidigt som den hjälper till att ta bort plack från tänderna.
Havtorn - Hippophae rhamnoides Detta är en otroligt rik och vital olja extraherad från ett ljust apelsinbär. Den är perfekt balanserad i omega 3, 6, 7 och 9 essentiella fettsyror. Vårt havtornbär är ett speciellt superkritiskt extrakt som fångar över 190 bioaktiva ämnen från det ätliga bäret. Oljan är en frodig källa till vitamin C, E, provitaminer A och B, betakaroten, karotenoider, värdefulla fytosteroler och sällsynta palmitolsyror. Alla dessa extraordinära växtegenskaper bidrar till Havtorn välsignelse för din mun.
Pepparmynta - Mentha piperita Pepparmyntans svala friska smak ger dig ett långvarigt friskt andedräkt. LL´s pepparmynta är en äkta destillation av de färska bladen och kommer från en fjärde generations familj av destillatörer i Frankrike. Pepparmynta i kommersiell tandkräm är konstgjord mentol och erbjuder bara smak. Pepparmynta är en potent och trevlig vän för munvård. Det hämmar också bakterierna som orsakar dålig andedräkt.
Nejlika - Eugenia carophyllata Destillerad från blomningsknopparna, är denna Nejlikan ett robust verktyg för andedräkt och munvård. Kryddnejlika har fräschat upp andan och varit ett optimalt val för munvård sedan antiken. Dess botaniska beståndsdelar av eugenol, estrar och sesquiterpener kombineras för att skapa ett kraftverk för en ren, fräsch mun.
Rose Otto - Rosa damascena Rose är en dyrbar och elegant essens. Det tar sextio rosor att göra en droppe ros otto till eterisk olja! Det är en av de mest värderade oljorna för sina tonifierande effekter.
Tea Tree - Malaleuca alternifolia Traditionell tea tree är en örtartad Herculean. Potenta växtföreningar av cineole och propanol arbetar för att fräscha upp munnen, förhindra tandstenbildning och förvisar bakterier som orsakar dålig andedräkt. Ångdestillerad i Australien och framkallar en ren och fräsh arom.
Oregano - Origanum vulgare LL´s vilda oreganoolja odlas i bergen längs Medelhavet. Den innehåller två fenolföreningar som bidrar till dess unika egenskap: carvacrol i koncentrationer över 65% och tymol vid 3,4% koncentration. Det anses vara en het olja och en utmärkt botaniskbiotika som har fräschat upp andan i århundraden.
Kanel - Cinnamomum ceylanicum Vår äkta kanelbarkolja från Madagaskar är kraftfull för plackrengöring och för andedräkt. Det är en klassisk krydda och smakar bra också!
Sweet Thyme - Thymus linalool Detta är en sällsynt typ av timjanarterna. Det är en mild toner som balanserar orala utsöndringar. Söt Timjan är också en potent botaniskbiotikum som förvisar bakterier med dålig andedräkt.