Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis

Silkeslen Jojoba renar dina kronblad med mjukgörande föreningar och närande antioxidanter. Jojoba behandlar huden med B vitaminer och alla absorberbara former av vitamin E. Denna olja är anmärkningsvärt lik kroppen.

Rose Otto - Rosa damascena

En ros, med något annat namn, som är fortfarande lika söt! Och så är din yoni när du deltar i sötheten hos ren Rose Otto, perfekt inställd på kärlekens frekvens.

Ylang - Cananga odorata

Gnista till passionen med kärleksfulla ylang, ett naturligt afrodisiakum som ger balans i känsliga vävnader. Ylang ger fukt där det behövs, samtidigt som det inspirerar till passion och lindrar ångest.

Frankincense - Boswellia carterii

Naturens mest heliga hudtonic som smörjer din Lady Garden med helig vördnad. Rena, söta pärlor av rökelseolja omfamnar varje kronblad med forntid visdom och helig feminin kraft.

Muskatellsalvia - Salvia sclarea

Denna olja ångdestilleras från den blommande örten, vilket gör den till en underbar omhändertagande olja för din egna blomma. Inspirerar känslor till varm optimism och tonar dina mjuka vävnader.

Stone Root - Collinsonia Canadensis L.

Denna ört utnyttjar de otroliga krafterna hos de saftiga röda rötter som odlas under jordens blommor. Stenrot lugnar och klargör hudens utseende med sin tonifierande verkan.

Vilda Nypon - Rosa canina

Rik på vitaminerna A och C och fettsyror, nypon tar hand om din yoni med en rosig vördnad. Nypon underlättar de känsliga vävnaderna i din trädgård genom att förbättra spänst och elasticiteten.

Hawaiiansk Sandalträ - Santalum paniculatum

Den ultimata skönhetsbehandlingen och symbolen för feminin energi, Sandelträ har använts genom historien för att helga den kvinnliga kroppen och sinnet. Denna rika, honungsdoftande olja återfuktar dina vävnader samtidigt som den lugnar svullnader och åberopar självförtroende.

Kamomill - Anthemis nobilis

Lugnande kamomill smeker svullna kronblad. Denna tröstande olja sjunger söta, mjuka sånger till de känsliga vecken på din blomma.

Honey Myrtle - Melaleuca uncinata

Vad är mer underbart, mer mystiskt än att vara kvinna? Afrodites älskade växt var Myrtle, så fira heligheten av din kvinnlighet med honungsmyrtleolja. Sprid denna livsbiakande elixir på din vackra trädgård.

Johannesört - Hypericum perforatum

Under sommarsäsongens höjdpunkt plockas johannesörtblomman för att pressas och samla in dess rubinröda elixir som finns i små körtlar inuti varje dyrbara kronblad. Denna soliga blomma förkroppsligar avkoppling, hurrarop och allting härligt. Denna ljusgula, stjärnformade blomma har prickar med hartsartade körtlar som genomsyrar en dyrbar röd vätska som innehåller ett elixir som är perfekt att förbereda dina vackra intima kronblad med.