Ingredienser

Rockrose - Cistus ladaniferus

Rockrose är varken en sten eller en ros; det är en vild blomma från medelhavet som liknar vilda rosor. Det bärnstens färgade harts har en doft som väcker sinnena med en örtartad och gyllene varm känsla. Den är lugnande och höjande på samma gång och hjälper balansera känslorna samt öppnar upp för att vara i nuet.

Ylang - Cananga odorata
Ylang är en amorös essens där namnet betyder "Blommornas blomma." Medan andra sover, utstrålar dessa trollbindande blommor sin exotiska doft över tropiska vindar. Söt och kvav ylang inspirerar sinnena genom att skingra negativitet med sina kronblad av parfymerad positivitet.
Vetiver - Vetiveria zizanioides
Verdant Vetiver är en fyllig, jordnära aromat som är känd för sina rotade krafter. Vetivers fulla doft jordar din energi och inger kroppen med jordisk eld.
Silvergran - Abies alba

Silvergran infunderar Moccasin Flower med träaktiga toner av glittrande vintergröna. Skarp och lekfull silvergran lyfter andan samtidigt som den stärker sinnet. Denna essens ger en känsla av trygghet, motivation och inspiration.

Jasmine - Jasminum sambac
LL´s Jasmin växer vildt i Indien och kommer från djupet av den nattblommande jasmin sambac. Till skillnad från jasmin grandiflorum, som öppnar sina kronblad för gryningen, kommunicerar Jasmine Sambac med månens och stjärnorna mystik och fångar in en essens av oändliga varma nätter.
Blodapelsin - Citrus sinensis

Den soliga citrus-tonen i Blodapelsin harmoniserar svindlade känslor och sköljer bort alla bekymmer. Andas in glädje och tacksamhet.

Ekologisk Biodynamisk Alcohol
Ekologisk biodynamisk alkohol fungerar som bärare för LL´s parfymer och cologne, vilket gör att varje botanik enkelt kan tillföra huden med aromatiska underverk. Denna ekologiska, biodynamiska alkohol är av högsta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Tillverkad av certifierade ekologiska druvor som testas oberoende för att säkerställa att den uppfyller United States Pharmacopeia (USP) -standarder för ren, ekologisk alkohol av farmaceutisk kvalitet.