Ingredienser

Rose - Rosa damascena

Även känd som Damast Rose, denna essens är gjord av ekologiska blommor från Rosendalen. Denna ros erbjuder en doft som är djup, rik, honungsrosa och fyllig som ett äng med blommande knoppar.

Rose de Mai - Rosa centifolia

Redolent Rose de Mai Absolute mättar dina sinnen med den gamla rosens underverk. Denna marockanska rosolja är en parfymör.

Bourbon Rose - Rosa bourbonia

Denna kungliga ros är en kärleksfull vaggvisa och lägger till en bärnstensfärgad ton till parfymen.

Rose Otto - Rosa damascena

Rose Otto känd som en föryngrande extraordinär och sublim salva för själen. Denna ångdestillerade njutning är en ren skattkista av botaniska föreningar.

Rose Attar - Rosa damascena + Santalum album

Efter att monsunregnen har tömt himlen över Himalaya plockas rosenblad för att destilleras genom den gamla konsten av att skapa Rose Attar. LL´s eteriska olja Rose Attar skapas av Damaskus Rose-blommor och samdestilleras med sandelträ i kopparkärl långsamt över två veckor. Rose Attar är en extraordinär sammanslutning av sandelträs sublima sensualitet och rosens glänsande kunglighet.

Vanilj -
Vanilla planifolia
Vanilj är en ökänd inspirator för lust. Dess söta omfamnande honungsdoft får spänningar att smälta smälter bort medan du kopplar av i lek.
Ekologisk Biodynamisk Alcohol
Ekologisk biodynamisk alkohol fungerar som bärare för LL´s parfymer och cologne, vilket gör att varje botanik enkelt kan tillföra huden med aromatiska underverk. Denna ekologiska, biodynamiska alkohol är av högsta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Tillverkad av certifierade ekologiska druvor som testas oberoende för att säkerställa att den uppfyller United States Pharmacopeia (USP) -standarder för ren, ekologisk alkohol av farmaceutisk kvalitet.