Ingredienser

Sandalträ - Santalum album

Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en drömsk doft som harmoniserar med din personliga doft samtidigt som den balanserar oljeproduktionen. LL´s etiskt skördade, himmelska doftande sandelträsessens är destillerad från kärnveden i det aromatiska trädet. Den bidrar med underbar återfuktning och botaniska biokrafter. Denna varma, rika, sensuella olja är en basvara i LL´s Poetic Pits och används inom naturligt hår och hudvård över hela världen.

Douglasgran - Pseudotsuga menziesi

Krispigt och grönt, uppfriskande och rent, Douglasgran infunderar varje armhåla med färsk, doftande skog. Denna majestätiska arom smälter samman med din egen naturliga doft och lyfter fram dina personliga feromoner på ett sätt som är unikt för dig. Douglasgran är en tonic och sägs lyfta livskraften, ge sinnet energi och stärka själen in i nuet.

Kardemumma - Elettaria cardamomum

Karismatiska kardemumman har en essense som väcker än till liv och använts över 4000 år. Doften av kardemumma är varm, grön och kryddig, med en uppfriskande känsla. Stärk andan och helga dina armhålor med den tidlösa charmen av ren kardemumma.