Ingredienser

Sandalträ - Santalum album
Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en drömsk doft som harmoniserar med din personliga doft samtidigt som den balanserar oljeproduktionen. LL´s etiskt skördade, himmelska doftande sandelträsessens är destillerad från kärnveden i det aromatiska trädet. Den bidrar med underbar återfuktning och botaniska biokrafter. Denna varma, rika, sensuella olja är en basvara i LL´s Poetic Pits och används inom naturligt hår och hudvård över hela världen.
Frankincense - Boswellia carterii

Vackra hartsartade pärlor som destilleras från livets träd. Rökelse utstrålar styrka, stärker hud och ande med näring. Denna gamla olja har använts i årtusenden för att klargöra och lugna känslig hud. Den erbjuder också en rik, komplex, utomjordisk doft till denna Poetic Pits.

Vetiver - Chrysopogon zizanioides

Vivacious Vetiver är en jordande arom för hud och ande. Destillerad från känsligt, vindpiskat gräs, jordnär vetiveroljens röda arom sägs neutralisera luktframkallande bakterier.

Kardemumma - Elettaria cardamomum
Karismatiska kardemumman har en essense som väcker än till liv och använts över 4000 år. Doften av kardemumma är varm, grön och kryddig, med en uppfriskande känsla. Stärk andan och helga dina armhålor med den tidlösa charmen av ren kardemumma.
Cape Kamomill - Eriocephalus punctulatus

Coolblå Cape Chamomile har en mjuk, lugn och aromatiskt charm. Det är en härlig, bärliknande blomma som är sällsynt och dyrbar som kombinerar egenskaperna hos både romersk och tysk kamomill. Denna olja innehåller en azurblå nyans som indikerar ett högt innehåll av närande kamazulenföreningar. Det ger en sval och lugnande känsla till din armhåla.

Grapefrukt - Citrus paradisi

Frisinta Grapefruit har en härlig, fräsch, solig citrusdoft som förlänger hållbarheten i denna Poetic Pits jordiska elegans.

Muhuhu - Brachyleana hutchinsi

Även känd som afrikanskt sandelträ, Muhuhu-olja är en amorös arom destillerad från bark. Denna naturliga lukt håller groparna fräscha.