Ingredienser

Sandalträ - Santalum album
Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en drömsk doft som harmoniserar med din personliga doft samtidigt som den balanserar oljeproduktionen. LL´s etiskt skördade, himmelska doftande sandelträsessens är destillerad från kärnveden i det aromatiska trädet. Den bidrar med underbar återfuktning och botaniska biokrafter. Denna varma, rika, sensuella olja är en basvara i LL´s Poetic Pits och används inom naturligt hår och hudvård över hela världen.
Palo Santo - Bursera graveolens

Palo Santo är en nära kusin till rökelse-trädet och lika helig. Detta ceremoniella trä, även känt som Holy Wood, har bränts som rökelse och använts i beredningar i århundraden. Den eteriska oljan destilleras från det aromatiska hartset från mogna, fallna träbitar som härstammar från detta sydamerikanska träd. På samma sätt som rökelse stärker huden, tonar palo santo huden. Dess rika hartsartade arom gör den till en stärkande doft och naturlig deodorant.

Muhuhu - Brachyleana hutchinsi
Även känd som afrikanskt sandelträ, Muhuhu-olja är en amorös arom destillerad från bark. Denna naturliga lukt håller groparna fräscha.
Kardemumma - Elettaria cardamomum
Karismatiska kardemumman har en essense som väcker än till liv och använts över 4000 år. Doften av kardemumma är varm, grön och kryddig, med en uppfriskande känsla. Stärk andan och helga dina armhålor med den tidlösa charmen av ren kardemumma.
Lemon Myrtle - Backhousia citriodora

Lemon Myrtle innehåller nästan 10x citralen än vanlig citronolja! Livlig citronmyrt är en pigg, uppfriskande essens som säkert kommer att få dina armhålor att lukta friskt.