Ingredienser

Sandalträ - Santalum album
Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en drömsk doft som harmoniserar med din personliga doft samtidigt som den balanserar oljeproduktionen. LL´s etiskt skördade, himmelska doftande sandelträsessens är destillerad från kärnveden i det aromatiska trädet. Den bidrar med underbar återfuktning och botaniska biokrafter. Denna varma, rika, sensuella olja är en basvara i LL´s Poetic Pits och används inom naturligt hår och hudvård över hela världen.
Ylang - Cananga odorata

Medan andra sover, utstrålar denna Blommors blomma sin exotiska doft över tropiska vindar. LL´s Ylang är ångdestillerad i Nossi-Bè, Madagaskar. Den här feminina blomman är det vackraste kronbladet i vår poetiska blandning, dess amorösa doft öppnar hjärtat för kärlek. Ylangolja är en härlig, lugn essens och fungerar som en naturlig antiperspirant. Den ljumma, söta aromen är långvarig och inspirerande och väcker känsla av balans och skönhet.

Lavendel - Lavandula angustifolia

Härlig lavendel är mer än bara en aromaterapiprodukt; Lavendel är känslomässigt lugnande och underbart för huden, kan tex. lugna öm hud efter rakning. Lavendel, namngiven från latin "att tvätta", är ett härligt liniment som ger LL´s Poetic Pits en blommigt bad av avslappnat lugn.

Kamomill - Anthemis nobilis

Kamomill har en söt, eterisk, mild örtartad höstdoft som påminner om ett moget äpple under en sommarbris. Denna essens är rik på att lindra estrar som gör den till den mildaste oljan. Kamomill pryder oss med sina honungsblommiga, hypnotiska fruktdoftande krafter som lugnar oro, mjuknar upp spänningar och omhändertar spända nerver.

Balsam Amyris - Amyris balsamifera

Lätta upp ditt humör med Balsam Amyris, en härlig, långvarig doft som är mjukt balsamisk, något söt men med inslag av vanilj. Denna essens subtila värme tar hand om och lugnar dina nerver.