Ingredienser

Sandalträ - Santalum album
Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en drömsk doft som harmoniserar med din personliga doft samtidigt som den balanserar oljeproduktionen. LL´s etiskt skördade, himmelska doftande sandelträsessens är destillerad från kärnveden i det aromatiska trädet. Den bidrar med underbar återfuktning och botaniska biokrafter. Denna varma, rika, sensuella olja är en basvara i LL´s Poetic Pits och används inom naturligt hår och hudvård över hela världen.
Vetiver - Chrysopogon zizanioides
Vivacious Vetiver är en jordande arom för hud och ande. Destillerad från känsligt, vindpiskat gräs, jordnär vetiveroljens röda arom sägs neutralisera luktframkallande bakterier.
Patchouli - Pogostemon cablin

En doftande olja som ofta förknippas med ”hippierörelsen” som började i Nordamerika på 1960-talet. Lika naturlig som 1960 -talets rörelse var, var den tidens patchouli ofta syntetisk. Ren patchouli är faktiskt mer helig och äldre än vad man tror.,Den har använts som en naturlig deodorant och hudtonic i hela Asien i hundratals år. Patchouli används för att reglera svett, absorbera överflödig olja och lugna ned huden. Passionerad patchouli har den extra bonusen att vara en aromatisk förförelse.

Kardemumma - Elettaria cardamomum
Karismatiska kardemumman har en essense som väcker än till liv och använts över 4000 år. Doften av kardemumma är varm, grön och kryddig, med en uppfriskande känsla. Stärk andan och helga dina armhålor med den tidlösa charmen av ren kardemumma.
Vanilj - Vanilla planifolia

Vaniljolja erbjuder en kyss av ren lycka under varje arm. Smörj in dina armhålor med de aromatiska underverken av sammetslena Vanilj, en Elysium -aromat som utstrålar sin afrodisiaka charm.

Citron - Citrus limon

Uppfriskande citron erbjuder in renhet och klarhet för sinne, kropp och anda. Det är en upplyftande, energigivande glädje.