Ingredienser

Sandalträ - Santalum album
Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en drömsk doft som harmoniserar med din personliga doft samtidigt som den balanserar oljeproduktionen. LL´s etiskt skördade, himmelska doftande sandelträsessens är destillerad från kärnveden i det aromatiska trädet. Den bidrar med underbar återfuktning och botaniska biokrafter. Denna varma, rika, sensuella olja är en basvara i LL´s Poetic Pits och används inom naturligt hår och hudvård över hela världen.
Rose Otto - Rosa damascena

Regal Rose Otto är ångdestillerad från Rosedalen i Bulgarien och har varit en integrerad ingrediens i hudvårdspreparat i århundraden. Utöver sin änglalika doft och eteriska vibrationer, är Rose Otto den mest värdefulla, eftertraktade och fördelaktigt potenta oljan av alla rossorter. Det lugnar hjärtat och charmar armhålorna med sin eleganta doft. Poeter, författare och mystiker har hyllat de hjärtvärmande dofterna av rose otto, som öppnar hjärtat för kärlek.

Roses over Geranium - Rosa damascena co-distilled with Pelargonium graveolens

LL´s unika co-destillation kombinerar fördelarna med eterisk olja från Rose Otto och Geranium, vilket skapar en fulländad blandning av föryngrande kraft med en grönskande, rosig doft.

Lavendel - Lavandula angustifolia
Härlig lavendel är mer än bara en aromaterapiprodukt; Lavendel är känslomässigt lugnande och underbart för huden, kan tex. lugna öm hud efter rakning. Lavendel, namngiven från latin "att tvätta", är ett härligt liniment som ger LL´s Poetic Pits en blommigt bad av avslappnat lugn.