Ingredienser

Rose Hydrosol - Rosa damascena

Roshydrosol, även kallad rosvatten, avlägsnas från den första omgången ångdestillerade rosenblad av Rosa damascena vid framställningen av ros otto, eterisk olja. Den bästa Rose Hydrosolen som kommer från primära destillationer och tillsätter inge ytterligare vatten eller alkohol. Rose hydrosol är en mild toner och fungerar som ett återfuktande tonic som lyfter andan och lugnar törstande hud.

Rose Otto - Rosa damascena
Rose Otto erbjuder så mycket mer än en ambrosial aroma. Det är också den mest toningsgivande av alla rosoljor. Det är en otroligt elegant och dyrbar essens. Det tar sextio rosor för att göra en enda droppe ros otto eterisk olja! Denna rika botanik ger huden elasticitet och fukt till huden för att minimera tecken på åldrande och ge huden en rosig glöd. Det minskar utseendet på åldersfläckar och det luktar himmelskt!
Immortelle - Helichrysum italicum
Denna doftande blommorolja växer vilt på ön Korsika där blommorna blomstrar vid sidan om havets bris och solsken. Blommorna växer på en höjd av 4000 fot på de steniga klipporna. Immortelle hjälper till att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma, rodnad och fina linjer. Denna mångfacetterade pärla lyfter också upp än känslomässigt.
Lavendel - Lavandula angustifolia
Languid lavendel är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men kraftfulla hudtonic gör den perfekt för att bleka ut ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Lavendel är en vaggvisa för själen och huden.
Sandalträ - Santalum album
Även känd som sandelträfröolja, innehåller denna viktiga sällsynta fettsyra. Sandelträ nötolja är fylld med oljesyra och ximenyninsyror. Den rena, ekologiska oljan i sandeltränötterna har använts i tusentals år för att minska torr, irriterad hud, balansera alltför fet hud och lugnar och jämnar ut hudtonen till sin finaste finish.
Morotfröolja - Daucus carota
Morotolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.