Ingredienser

Aloe Vera - Aloe barbadensis

Saftiga Aloe Veran är en vätskefylld växt som växer i varmare klimat. Den har robusta blad och innehåller klar, gelatinliknande massa. Denna massa fungerar som ett svalkande balsam för de känsligaste hudarna. Aloe har fantastiska återfuktande egenskaper som sipprar in i huden och lugnar rodnad och svullnad.

Rose Hydrosol - Rosa damascena

Roshydrosol, även kallad rosvatten, avlägsnas från den första omgången ångdestillerade rosenblad av Rosa damascena vid framställningen av ros otto, eterisk olja. Den bästa Rose Hydrosolen som kommer från primära destillationer och tillsätter inge ytterligare vatten eller alkohol.

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Shea Smör - Butyrospermum parkii
Det lena Sheasmöret är gjord av Shea-nötträdet i Afrika och har använts i århundraden för att skydda och ge näring till huden. Sheasmör gör huden sammetslen samtidigt som den har fuktgivande egenskaper. Denna lyxiga ingrediens hjälper huden att behålla höga fuktnivåer och ökad elasticitet.
Havtornsolja - Hippophae rhamoides
Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.
Apelsinvax - Citrus aurantium

Detta fantastiska vax extraheras från pressade apelsinskal och innehåller fantastiska fytosteroler. Det skapar ett naturligt emulgeringsmedel som förbättrar cremens stabilitet och smälter samman ingredienserna

Rosevax - Rosa damascena

Detta väldoftande, blommiga vax skapas under rosdestillation. En naturlig emulgator som smälter samman ingredienserna till denna drömska creme.

Bladderwrack Seaweed - Fucus vesiculosus

Tång är rik på essentiella mineraler, fytonäringsämnen, vitaminer, aminosyror och omega 3-fettsyror. Detta nektar av tång är en fantastisk toner och förfinar utseendet av svullnad, ojämnhet och missfärgning.

Green Tea Herbal Infusion in Jojoba - Camellia sinensis

Grönt te stramar åt vävnader.

Flöderblommor i Jojoba - Sambucus nigra

Fläderblommor är en tonic som hjälper att dra åt porer.

Nypin i Jojoba - Rosa canina

Nypon innehåller höga nivåer av vitaminer och essentiella fettsyror, plus C-vitamin och lykopen. Denna ingrediens stöder elasticitet hjälper att förbättra utseendet av ärr, torrhet och rynkor.

Fräken i Jojoba - Equisetum arvense

Naturligt rik på silica. Uppskattad tonic för hud.

Marshmallow Root i Jojoba - Althaea officinalis

De klibbiga delarna från denna rot ger en oväntad mjukgörare som mjukgör och balanserar huden. Marshmallow används för att fukta torr, grov hud, minska rodnad och skapar en balans för väldigt torr eller fet hud.

Lavender - Lavandula angustifolia

Languid lavendel är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men kraftfulla hudtonic gör den perfekt för att bleka ut ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Lavendel är en vaggvisa för själen och huden.

Rose Otto - Rosa damascena
Rose Otto erbjuder så mycket mer än en ambrosial aroma. Det är också den mest toningsgivande av alla rosoljor. Det är en otroligt elegant och dyrbar essens. Det tar sextio rosor för att göra en enda droppe ros otto eterisk olja! Denna rika botanik ger huden elasticitet och fukt till huden för att minimera tecken på åldrande och ge huden en rosig glöd. Det minskar utseendet på åldersfläckar och det luktar himmelskt!
Neroli - Citrus aurantium
Neroli är känd för att jämna ut och lugna ärr, fläckar, stretchmärken och akne. Denna stimulerande, rena olja exfolierar och föryngrar försiktigt, så att du får en slät, frisk hud. Det används ofta för att bleka ut rynkor och minska utseendet på fläckar och märken från akne.
Immortelle - Helichrysum italicum

Denna doftande blommorolja är växer vilt på ön Korsika där blommorna blomstrar vid sidan om havets bris och solsken. Blommorna växer på en höjd av 4000 fot på de steniga klipporna. Immortelle hjälper till att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma, rodnad och fina linjer. Denna mångfacetterade pärla lyfter också upp än känslomässigt.

Palmarosa - Cymbopogon martini
Härliga Palmarosa är destillerad av ett tropiskt, doftande gräs vilket resulterar i en aromatisk olja som luktar som en citrusdoftande ros och är helt enkelt fantastisk för luktsinnet! Denna formidabla hudföryngring är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Det är packat med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja tonar och föryngrar huden. Det används för att stödja strålande hud och för att uppnå balans mellan olja och torrhet.
Morotfröolja - Daucus carota
Morotolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.
Citron - Citrus limon

Citron ger en snygg spänst och ton till huden.

Schizandra Bär - Schisandra chinensis

Schizandra Bär har används i över 3000 år som en av de viktigaste örterna inom kinesisk medicin, och minskar tecken av åldrande på huden. Detta underbara bär inspirerar till positivitet och piggar upp själen. En måste inom traditionell kinesisk medicin, då dessa röda bär har använts i tusentals år för att öka kroppens chi.

Geranium - Pelargonium graveolens

Denna otroliga mjukgörare inom hudvård ger huden spänst, minskar uppkomsten av ärr och hudbristningar och är en exceptionell toner för akne-benägen hud.

Salvia- och Rosmariextrakt - Salvia officinalis and Rosmarinus officinalis

Ett naturliga konserveringsmedel som förlänger livslängden av denna fantasiska creme genom att bromsa oxidationsprocessen. Det är otroliga fördelaktiga antioxidanter som även hjälper att huden återuppliva.