Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis

Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!

Seabuckthorn - Hippophae rhamnoides

Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.

Rose Otto - Rosa damascena

Regal Rose Otto är en ångdestillerad gåva från Rosedalen i Bulgarien och har varit en trogen ingrediens i hudvårdspreparat i århundraden. Poeter, författare och mystiker har lovordat de hjärtvärmande effekterna av Rose Otto, vilket öppnar hjärtat för kärlek. Utöver sin änglalika doft och helande vibrationer är ros otto den mest värdefulla, eftertraktade och medicinskt majestätiska oljan av alla rossorter. Det tar sextio rosor att göra en droppe ros otto eterisk olja! 'Otto' i Rose Otto hänvisar till dess ångdestillationsprocess. Detta är den enda typen av rosessens som man vill använda i hudvård. Rose otto fungerar lugnande för hjärtat och jämnar ut huden och hjälper hudföryngring och bidrar till balans och skönhet.

Geranium - Pelargonium graveolens

Denna mjuka jätte inom hudvård stärker huden, minskar uppkomsten av ärr, bristningar och är en exceptionell toner för pigmenterad hud.

Immortelle - Helichrysum italicum

Immortelle är fantastisk och gudomligt för alla slags hud. Denna vilda väldoftande blommolja är skapt på ön Korsika där blommorna blomstrar med havsbris och solsken. Blommorna växer på en höjd av 4000 fot på klippiga klippor. Immortelle hjälper till att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma, rodnad och fina linjer. Denna mångfacetterade pärla lyfter också upp en känslomässigt.

Neroli - Citrus aurantium

Neroli är känd för att utjämna och lugna ärr, fläckar och bristningar. Denna tonande, renande olja föryngrar varsamt för att skapa en mjuk, smidig hud. Den himmelska doften påminner om en apelsinodling i full blom.

Lavender - Lavandula angustifolia

Den underbara Lavendeln är en mild men ändå kraftfull hudtonik som återställer och lugnar huden. Det lugnar rodnader och kyler hetta. Lavendel kan användas för att förbättra utseendet på ärr, jämna ut hudtonen, lugna akne och balansera hudens talgnivåer.

Stone Root - Collinsonia Canadensis L.

Denna ört utnyttjar de oförgängliga krafterna hos saftiga röda rötter som odlas under jordens blommor. Stenrot lugnar och klargör hudens utseende med sin tonifierande verkan.

Palmarosa - Cymbopogon martini

Härliga Palmarosa är destillerad från ett tropiskt, doftande gräs vilket resulterar i en aromatisk olja som luktar som en citrusdoftande ros och är helt enkelt fantastisk för luktsinnet! Denna formidabla hudföryngring är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Det är packat med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja tonar och föryngrar huden. Det används för att stödja strålande hud och för att uppnå balans mellan olja och torrhet.